Harry Potter'dan son haberler

Güncelleme Tarihi:

Harry Potterdan son haberler
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 07, 2009 18:53

İşte Harry Potter hayranlarına ünlü kahramanla ilgili son haberler...

Haberin Devamı

Beyazperdeyle buluÅŸtuÄŸu andan itibaren, dünya gençliÄŸi onları çok sevdi.  Üç Ä°ngiliz çocuk, ‘çocuk’ diyorum çünkü yaÅŸları sadece ve sadece 10’du.Â

Büyük bir misyon üstlendiler.  J.K.Rowling’in eserinden uyarlanan Harry Potter serisinin üç yetenekli büyücüsü olmaya soyundular.  Hem de daha hiçbir tecrübeleri olmadan..

Elbette, onlarca çocuk arasından seçildiler. Elbette, yetenekleri hemen fark edildi. Ama, dünyada çocukların fenomeni haline dönüşen bu serinin beyazperdede altından kalkabilmek çok da kolay değildi. Harry Potter serisi hem yazar J.K.Rowling’e inanılmaz bir ün ve servet getirdi, hem de tam yedi yıldır, filmin bugün yetişkin olan kahramanlarına!!!

Bugün her biri kendini kanıtlamış bu üç sevimli büyücüyle tam yedi yıldır her film için röpörtaj yapıyorum. Onlar beni, ben onları izliyorum. Harry Potter’i oynayan Daniel Radcliffe’in nasıl da rahat ve kendinden emin genç bir adam olduğu..Emma Watson’un, gündelik yaşamında da tıpkı Harry Potter filmlerindeki gibi, bilgiç halleri..Kızıl saçlı Rupert Grint’in o çekingen, kibar tavırları..

Haberin Devamı

Hani bazen film içinde film olur ya, Harry Potter film setleri ve set dışındaki arkadaşlıkları da işte böyle..

Günümüzde bir çok dilde tercümesi olan Harry Potter serisinin 7’ci kitabı piyasaya çıktığı ilk gün ABD’de satış rekoru kırarak, 8.4 milyon üzerinde sattı.

Anne ve babalar, çocuklarını Harry Potter dünyasına sokarken içleri hep rahat oldu. Çünkü, psikologların bile ilgisini çeken bu başarı, aslında büyük bir takımın çalışması.

Harry Potter kitapları beyazperdeye uyarlanırken, onlarca bilge ve usta akla emanet ediliyor.

Ve her yeni filmde neler geliştirilebilir, hikaye nasıl daha iyi anlatılabilir, bunun üzerinde çalışılıyor.

İşte Harry Potter meraklılarına, Potternews’dan son haberler:

Rupert Grint domuz gribini atlattı ama korkulu anlar yaşamadı değil

Harry Potter ve Melez Prens’in çekimlerin son aşamasında, domuz gribine yakalanan Rupert Grint ya da nam-ı diğer Ron Weasley, korkulu günler geçirdi. Domuz gribini atlatan genç oyuncu domuz gribini şöyle anlattı: ‘ Domuz gribi de diğer gripler gibi. Kendinizi halsiz hissediyorsunuz. Boğazınız ağrıyor. Kendinizde yataktan çıkacak gücü bulamıyorsunuz. Ama en kötüsü domuz gribi ismi..İnsanı bir garip yapıyor. Beni de en çok bu korkutmuştu’.

Haberin Devamı

Domuz gribini ‘çok şükür’ atlattı Rupert ve son sürat tatil planları yapmaya başladı..

Gelelim Emma Watson ya da Harry’nin bilgiç ve sadık arkadaşı Hermione Granger’e..Harry Potter serisi herhalde Emma’ya da çok yaradı. Büyüdükçe güzelleşen genç kız, Burberrys firmasının yüzü oldu. Modelliği de sevdiğini söyleyen Emma, bu işte kalıcı olamayacağını düşünüyor..Neden mi? Çünkü, boyunun yeterince uzun olmadığını söylüyor..

Peki Daniel Radcliffe’den son haberler ne? Daniel, Harry Potter’in ilk filmlerini seyredemediğini söylüyor. ‘ Kendini yabancı gibi görüyormuş’..

Potternews’un son dedikodusu: Son iki filmin yönetmenliğini yapan David Yates, Harry Potter ve Melez Prens’in başarısından çok memnun. Yüzü sürekli gülüyor. Türk hayranlarına selam yollayan yönetmen, ‘ Çok farklı bir şey yaptık..Bol süprizli, heyecan dolu bir Harry Potter oldu’ diyor.

Haberin Devamı

Gerçekten hem küçüklere hem büyüklere, Harry Potter..

Harry Potter’ın o gizemli dünyasına daldınız mı, ne enflasyon ne işsizlik, ne açlık, ne mutsuzluk kötü bir şey düşünmüyorsunuz..

Bu dünyada kötüler kötülük, iyiler de iyilik üretiyor!!!

Büyücülere de işleri dengelemek kalıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!