Harmony Towers’da ön satışlar başladı

Güncelleme Tarihi:

Harmony Towers’da ön satışlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2011 10:11

Eroğlu, ilk olarak 16 – 18 Kasım 2011 tarihleri arasında MAPIC Fuarı’nda tanıttığı, Bursa’daki Harmony Towers projesinde, ön satışlara başladı. Metrekare satış fiyatları, ön satış süresince 1.950 TL’den başlıyor.

Bursa’nın en merkezi yeri Nilüfer İlçesi’nde bulunan proje, 160 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 42.663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilen Harmony Towers’da, metrekare fiyatları ön satış süresince 1950 TL’den başlıyor. Biri 28 diğeri 23 katlı rezidans kuleleri bulunan projede, 108 ile 257 metrekare arasında, 1+1’den 4+1’e kadar değişen 323 daire ile 30 adet cadde mağaza bulunuyor. Harmony Towers’ın Eylül 2013’de teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin satış fiyatına KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri de dahil. Ayrıca yüzde 5 peşinat ile banka kredili ödeme seçeneklerinin (Halkbank, Vakıfbank ve Bank Asya) sunulduğu projede, Eroğlu Finansal Ödeme Modeli ile de 24 aya kadar faizsiz sabit ödeme imkânı da sunuluyor.
Sosyal tesislerinden sakinlerin ücretsiz faydalanabileceği projede bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu bulunuyor. Ayrıca spor salonu, çok amaçlı spor sahası (basketbol sahası/tenis kortu), Alışveriş Caddesi (AVC), 5.500 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarının da projede yer alması planlanıyor. Projede ayrıca 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere 2 araçlık kapalı otopark imkânı sunuluyor. Harmony Towers’ta ayrıca ana dekorasyonu tamamlanacak olan (mutfak, banyo, seramik, parke, boya), ankastre ocak, ankastre bulaşık makinası, ankastre fırın, davlumbaz ve tüm dairelerde portmanto daire satış fiyatlarına dahil.
Proje ayrıca çevreye duyarlılığı ile de dikkat çekiyor. Enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilen projede bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih edilmiş olup, otomatik sulama ve damlama sistemi yapılması planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!