Hanım Köylü dizisi ne zaman ekrana gelecek?

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisi ne zaman ekrana gelecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 15:04

STAR TV’nin merakla beklenen dizisi Hanım Köylü’nün 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Çekimleri Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan Hanım Köylü’nün yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Peki, Hanım Köylü ne zaman başlayacak? Dizi hakkında merak ettiğiniz her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film’in, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin üstlendiği Hanım Köylü, yakında Star’da başlıyor. Başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı Hanım Köylü hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde..

DİZİNİN HİKÂYESİ

Bu köyde “Hanım Köylü” kuralları işliyor! Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. Köyün kızları dünyalar güzelidir.

Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten bir aşk hikâyesini anlatan dizi; Ferit’in ve birçok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli, komik hikâyesini ekrana getirecek.

Haberin Devamı

Hanım Köylü dizisi ne zaman ekrana gelecek

Marmaris’te çekimleri başlayan dizi yakında Star’da başlıyor.

HANIM KÖYLÜ 1. BÖLÜM 1.FARAGMAN 

HANIM KÖYLÜ 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

HANIM KÖYLÜ 1. BÖLÜM 3.FRAGMAN  

HANIM KÖYLÜ 1. BÖLÜM 4. FRAGMAN

BAKMADAN GEÇME!