Hanım Köylü 2.bölüm 2. fragman yayınlandı -izle

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü 2.bölüm 2. fragman yayınlandı -izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 11:27

Show TV'nin yeni dizisi Hanım Köylü'de Ferit İlkgün'ün peşine düşüyor. Geçen hafta yayına başlayan dizinin 1.bölümünde neler yaşandı? Hanım Köylü 2.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. 2. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Geçen hafta yayına başlayan Show TV’nin eğlenceli dizisi Hanım Köylü, izleyenlerden tam not almayı başardı. 2. Bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor. Hanım Köylü’nün başrollerinde ise; Yusuf Çim, Gülsüm İlhan Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aylin Kabasakal, Selim Erdoğan, Uğur Biçer, Ahmet Kayakesen, Kerim Yağcı, Feyza Çıpa, Hazal Adıyaman, Hande Asmaz, Cihan Şimşek, Mert Türkoğlu, Emel Çetin, Beste Kanar ve Muharrem Bayrak rol alıyor.

Çekimleri Marmaris’te yapılan dizinin yeni bölümü 30 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Star TV’de!

HANIM KÖYLÜ 2.BÖLÜM FRAGMANI-1


HANIM KÖYLÜ 2.BÖLÜM FRAGMAN- 2

HANIM KÖYLÜ 2.BÖLÜMDE NELER OLACAK?
İlkgün Ferit’in arkadaşları tarafından köylü olduğu için aşağılanınca kaçmaya başlar. Ferit ise arkadaşlarının yaptıklarından dolayı üzülür ve İlkgün’ün peşinden hareket eder. Ancak İstanbul kocaman bir şehirdir.
Öte taraftan Ferit’in babası köydeki mallarını satmak için köyden gelen Reşat’la buluşurken Koptagel de Ferit kılığına girip İlkgün’ün babası Düzgün’le buluşur. Reşat Fikri’yi oyalayıp mallarına çok az para verir. Oysa Düzgün Fikri’nin istediği kadar parayı ona verebileceğini söyler. Üstelik Düzgün, Ferit diye tanıştığı Koptagel’i çok sevmiştir. Ferit’in babasının bu olaydan haberi olunca Koptagel’i de yanına alarak, köye gidip Düzgün’e malları satmaya karar verir.

Hanım Köylü 2.bölüm 2. fragman yayınlandı -izle

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ İLK BÖLÜMDE BUNLAR YAŞANDI;
Ferit, Amerika’daki eğitimini tamamlayıp, İstanbul’a döndüğünde babasının işlerinin çok kötü olduğunu öğrenir. İşleri düzeltmenin tek çaresi Ferit’in babasının yıllar önce babasıyla kavga edip bir daha da dönmediği köyündeki babadan kalma malları satmasıdır. Ancak bu mallar yıllar önce babasının yanında çalışan Kahya Düzgün tarafından kullanılmaktadır. Ferit’in erkek kardeşi Cüneyt internetten kızlarla yazışmaktadır. Çok beğendiği ancak kendisine göre büyük olan bir kıza, abisi Ferit’in fotoğrafını yollar. Ferit, kızın fotoğrafını görünce, aşık olur.

Bu kız Fikri’nin babasından kalma köydeki tarlalara bakan Düzgün’ün büyük kızı İlkgün’den başkası değildir. İlkgün de Ferit’in fotoğrafının görünce beğenmiş ve yazışmayı sürdürmüştür fakat İstanbul’da yaşadığını söylemiş, köylü olduğunu gizlemiştir. Ferit’in ısrarlarıyla buluşmak için Muğla’daki Saklıköy’ünden babasının yokluğunu fırsat bilerek İstanbul’a gelir. Ancak İstanbul’da İlkgün’ü büyük bir süpriz beklemektedir.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Ferit Sabit - Yusuf Çim
İlkgün - Gülsim Ali
Düzgün Bey - Mehmet Özgür
Fikri Sabit - Ali İpin
Koptagel - Toygan Avanoğlu
Elmas - Aylin Kabasakal
Muhtar Emine - Uğur Demirpehlivan
Reşat Döner - Selim Erdoğan

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!