Hande'nin pabuçları

Güncelleme Tarihi:

Handenin pabuçları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2013 00:00

Ünlü oyuncu Hande Ataizi ayakkabı ve çanta tasarımına soyundu. Düzgün fiziği ve zarif stiliyle dikkat çeken oyuncu tasarımlarını kendi ismini verdiği "Hande Ataizi Design" markasıyla satışa sunuyor.

Haberin Devamı

Tasarımlarının ilk çekimlerini Nihat Odabaşı yaparken, ilk satışlar da ünlü bir alışveriş sitesinde gerçekleşiyor. Koleksiyonu oluştururken kendi tarzından, sokaklardan, bloglardan ve filmlerden ilham aldığını belirten Hande Ataizi, ayakkabı koleksiyonu oluşturma fikrinin nasıl ortaya çıktığını; “Yolda insanlar durdurup  ayakkabılarımı nerden aldığımı soruyorlardı. Gerek basında gerekse çıktığım televizyon programlarında stilimle ilgili övgüler alıyorum.

 

Günün birinde hep kıyafette kendi markamı çıkarmayı düşünüyordum zaten. Bir gün çok yakın bir arkadaşım benim 20 senelik ayakkabı tecrübem var senin de stilin, neden ayakkabı tasarlamıyorsun diye bir fikir attı ortaya. O gün beraber çalışmaya başladık. Uzun ve detaylı çalışmaların sonucunda ortaya hem genç, hem de klasik bir koleksiyon çıktı.” diye anlatıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!