Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel Aşk mı Yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel Aşk mı Yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 12:22

Pazartesi akşamları TV izleyicilerini ekran başına kilitleyen Güneşin Kızları dizisi oyuncularından Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel'in aşk yaşadıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki; Güneşin Kızları dizisinde sevgili olan Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel gerçek hayatta Aşk mı Yaşıyor?

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisinde oynayan ve milyonlarca aşığı bulunan Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel'in dizi setinin dışında gerçek hayatta da aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu sezona damga vuran ikili artık hiçbir yerde aşklarını gizlemiyorlar. Hayranlarının beraber gördüklerini her zaman dile getirdikleri oyuncular, sosyal medyayı şimdiden sallamaya başladılar.

Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel Aşk mı Yaşıyor

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

1 Ocak 1991 doğumlu olan Tolga Sarıtaş, Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Tolga Sarıtaş bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe ve Arka Sokaklar gibi dizilerde de rol aldı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Çılgın Dersane Üniversite dizisinin Meryem karakterini canlandıran Hande Erçel izmir’de doğmuş ve 21 yaşındadır. Hande Erçel 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!