Hamile Korsan

Güncelleme Tarihi:

Hamile Korsan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2010 17:01

Haberin Devamı

Anne olmak istiyor
Geçtiğimiz hafta Toronto Film Festivali için Kanada’ya giden Blake Lively, Amerikan Allure dergisine poz verdi. Derginin kasım sayısında yer alacak 23 yaşındaki oyuncu, evlenip yuva kurmak ve anne olmak istediğini söyledi. Güney yemekleri yapan bir restoran sahibi olmayı da çok istediği belirten Gürcistan asıllı oyuncu, “Her gittiğim ülkenin mutfağını öğrenirim. Bir kültürü tanımanın en iyi yolunun bu olduğunu düşünüyorum” dedi.

Her yaptığı Twitter sayfasında 
Paris Hilton, neredeyse her yaptığını hayranlarıyla Twitter’daki hesabında paylaşıyor. Güzel yıldız, geçtiğimiz gün Hawaii Maui’de yaptığı tüplü dalışın fotoğraflarını da Twitter’daki sayfasına ekledi. “Scuba dalışını çok seviyorum” diyen Hilton, bir de en sevdiği mücevherleri ve köpeğiyle olan pozunu yayımladı. Hilton, bu fotoğrafların altına “Bir kızın en iyi dostu köpekler ve mücevherlerdir” diye yazdı.

Haberin Devamı

Sadeliği şaşırttı
New York Moda Haftası’nı takip eden Kelly Osbourne, hanım hanımcık görüntüsüyle şaşırttı. ılginç stiliyle her zaman dikkat çeken genç şarkıcı, New York Moda haftası kapsamında düzenlenen Tracy Reese defilesine ise siyah sade bir elbiseyle katıldı.

Ülke ülke geziyor
Yeni filmi “The Other Guys”ın tanıtımı için ülke ülke gezen Eva Mendes bu sefer de Rusya’ya gitti. Rusya’daki gösterim öncesi Moskova manzarası önünde poz veren Mendes, sevenlerine öpücük göndermeden de edemedi.

Ayakkabılarını tanıttı
New York Moda Haftası’nda L.A.M.B adlı ayakkabı koleksiyonunu tanıtan Gwen Stefani, tarzıyla dikkat çekti. Kendi koleksiyonundan bir ayakkabı tercih eden 40 yaşındaki şarkıcı, giydiği siyah deri ceketiyle spor ama şık bir görüntü sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!