Hamam günleri

Güncelleme Tarihi:

Hamam günleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya Falez Hotel'in haftada bir gün düzenlediği hamam şenliklerine katılan mankenler peştemal kuşanıp, göbek taşında dansöz oynattı.

ANTALYALI mankenler hamam sefası yaptı. Falez Hotel'in haftanın bir gününü ayırdığı hamam şenliklerine katılan birbirinden güzel mankenler, peştemalleri giyip önce göbek taşında dansöz oynattı, sonra da birbirleriyle çocuklar gibi şakalaştı.

5 YILDIZLI LÜKS

Her türlü lükse sahip 5 yıldızlı hamamlarda, eski zamanlarda olduğu gibi eğlenceler de düzenleniyor. Falez Hotel'de haftada bir gün tatilciler ve Antalyalılar için hamam sefası organize ediliyor. Dansözlü eğlencelerin sonuncusuna Esline Ajans'ın mankenleri de katıldı.

Sibel Sayın, Emel Sayın, Meltem Akveren, Hilal İlgin ve Deniz Cozur, önce göbek taşında dansöz oynattılar. Oryantal Sera'nın kıvrak danslarına zaman zaman eşlik eden güzel mankenler, daha sonra ise birbirleriyle çocuklar gibi şakalaşıp neşeli dakikalar yaşadılar.

EĞLENCEYE DEVAM

Hamam eğlencelerinin kış sonuna kadar devam edeceğini belirten Falez Hotel yetkilileri, otelde konaklayan müşterilerinin dışında Antalyalıların da bu eğlenceye katılabileceğini söyledi. Hamam sefası yapan mankenler ise ‘‘Hamam eğlencesi müthişl bir olay’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!