Hakan’ın düğünü hakkında herşey

Güncelleme Tarihi:

Hakan’ın düğünü hakkında herşey
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beklenen geceye 110 saat kala ünlü futbolcunun evlilik törenini ifşa ediyoruz.

Hakan Şükür ile Beyda'nın düğününde herşeyin en iyisi yapılmıştır diye düşünüp, Hilton'un düğün paketi fiyatının tavanı olan, davetli başına 300 doları 1200 davetliyle çarpınca, ediyor 360 bin dolar. Yuvarlak hesap, 150 milyar lira. Pardon, bahşişler hesaba dahil değil!

Dekorasyon: Hakan beyaz istedi

Düğünün tüm dekorasyonu, İstanbul'un en eski çiçekçilerinden Necmi Rıza Çiçekçilik tarafından yapılıyor. Dekorasyonun içerisinde, gelin yolu, sandalye-masa süslemeleri ve havuz dekorasyonu bulunuyor. Hakan'ın özel isteği üzerine tüm masalar bembeyaz masa örtüleriyle örtülecek ve sandalyelere de beyaz örtüler giydirilecek. Sandalye sırtları lame fiyonklarla süslenecek. Masaların üzerinde, gümüş servis takımları ve kristal tabaklar olacak. Masaların ortasında ise beşer şamdanlı yeşil ve beyaz renklerden oluşan çiçekler bulunacak. Hakan Şükür düğünün saflık ifade ettiğini düşünerek, dekorasyonda tamamen beyazın hakim olmasını istedi.

Havuz kenarında toplam 140 masa ve her masada 10'ar kişi olacak. Bu özel dekorasyonda, 10 milyon adet gül, 150 adet gümüş şamdan, masalara özel hazırlanmış örtüler, bahçe aydınlatması için özel kokulu mumlar ve nikah masası için özel tüller kullanılacak. Çiçek ve masa dekorasyonu için o gün toplam 40 kişi görev alacak.

Süprizler

İlk defa olarak bu düğün için, Hilton Oteli'nin servis ekibi yeni bir uygulama başlatıyor. 50 kişilik mutfak, 100 kişilik de servis olmak üzere 150 kişilik ekip, 1200 davetliye aynı anda yemek servisi yapacak.

Yemek boyunca gelen sanatçılar çıkıp şarkılarını seslendirecekler. Daha sonra otelin arka tarafında bulunan ‘‘Gün Bahçesi’’nde Kenan Doğulu yeni evliler için özel bir konser verecek. Konser esnasında konuklara işkembe ve mercimek çorbası ikram edilecek.

Hazırlık Seremonisi

Hakan ve Beyda otele günün erken saatlerinde gelecekler. Kendilerine tahsis edilen sekizinci kattaki 857 numaralı kral dairesinde hazırlıklara başlayacaklar. Kokteylden önce Beyda'nın saçları ve makyajı yapılacak.

Saat tam 19:30'da çift ve davetliler kokteyl için balo salonu bahçesine inecekler.

Bu prosedür için önce otelin girişinde sonra da balo salonu girişinde güvenlik kontrollerinden geçilecek.

Balo salonu bu düğün için özel olarak çiçeklerle dekore edildi. Saat 20:45'de kokteyl bitecek ve davetliler nikahın kıyılacağı havuz başına alınacaklar.

Nikah bitene kadar yemek servisi yapılmayacak, sadece içki servisi yapılacak. Saat 21:45'de çift evli olarak ilk dansını yapacak ve o sırada da yemek servisi başlayacak.

Düğün pastası saat tam 24.00'de kesilecek

Ne zaman yapılacak?

10 Haziran Perşembe akşamı Hilton Oteli'nin havuz başında.

Nasıl tanıştılar?

Hakan, babasına ait çiçekçi dükkanında görüp beğendi. Uzun süre peşinden koştu. Aileler devreye girince mutlu son da geldi.

Kaç davetli var?

1200

Kimler davetli?

İstanbul Valisi Erol Çakır, Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, Mehmet Ağar ve Fethullah Gülen. Sakıp Sabancı, Rahmi Koç gibi ünlü işadamları.Tüm siyasi partilerin başkanları ve kulüp başkanları da davetli. Tabii ki gelin ve damatın memleketi Sakarya'nın önde gelenleri. Futbolculardan ise sadece Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'lu olanlar.

Oturma düzeni nasıl?

Evli futbolcular ve bekar futbolcular ayrı masalarda oturtulacaklar. Konuklar, protokol sırasına göre havuz başına ve havuza bakan balkona yerleştirilmiş masalara yerleşecek.

Gelinlik nasıl olacak?

Beyda'nın modacı Ahmet Eraslan tarafından dikilen gelinliği, kolsuz üstten dar gelip bele oturacak. Eteği volanlı. Kumaşı kendinden desenli, göğüs dekoltesi bir hayli derin.

Ne zaman kıyılacak?

Tam olarak saat gece 21:00'de. Özel olarak süslenmiş nikah masası, havuzun ortasındaki mermer bölüme oturtulacak. Mermerden çıkan fıskiyeler tabii ki önceden kapatılacak.

Nikahı kim kıyacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna kıyacak.

Nikah şahitleri kim?

Hakan'ın nikah şahitliğini ise Süleyman Demirel'in yapması bekleniyor.

Ya yağmur yağarsa...

Tüm bu hazırlıklar anında Hilton Convention Center salonuna aktarılacak. Havanın kötü sürpirizine karşı hazırlıklar otel yönetimi tarafından yapılmış durumda.

Müzik nasıl olacak?

Staras Stüdyoları tarafından yapılıyor.

Hangi sanatçılar katılacak?

Muazzez Abacı, İbrahim Erkal, Coşkun Sabah ve Kenan Doğulu konuk sanatçı olarak katılacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!