Haftanın Portresi

Güncelleme Tarihi:

Haftanın Portresi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genç ve başarılı

Kuyumculuktan moda dünyasına geçiş yapan Ayşin Yitmez, genç yaşta başarıyı yakalamış. Boş zaman buldukça piyanosunun başına geçen Yitmez, eğlencenin ve seyahatin yanısıra tam bir otomobil tutkunu

Ayşin Yitmez, 1970 yılında Antalya'da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. 1992 yılında evlenen Yitmez bir çocuk annesi. İlk işi olan kuyumculukta eşi ile birlikte uzun yıllar çalıştı. Ardından Danacı'nın Antalya fabrika mağazasını açtı. Oldukça genç yaşta iş hayatına atılıp başarıyı yakalayan Yitmez, evinde de aynı başarıyı sergiliyor. Boş vakitlerini çocuğuna ayırarak geçiren Ayşim Hanım, fırsat buldukça büyük keyif aldığı piyonosunun başına geçmeyi de ihmal etmiyor.

İŞİMİ SEVİYORUM

İşinizdeki zorluklar neler? diye sorduğumuzda ‘‘Doğrusu zorluk diye gösterebileceğim bir şey yok ortada. İnsanlara hizmet etmekten hoşlanıyorum. Bunun yanında ayakkabı almak için mağazaya gelen erkek-kadın müşterilerimin bir bayan olarak benim fikrimi almak istemeleri de bana ayrıca büyük zevk veriyor’’ diyor. Ayşim Yitmez tam bir araba tutkunu. Eğlenmeyi, seyahat etmeyi çok seviyor.

KADIN BAKIMLI OLMALI

Çalışan her kadının bakımlı olması gerektiğini de belirten Yitmez, her kadının modayı yakından takip etmesi gerektiğine inandığını, ayrıca alımlı ve bakımlı olmaları gerektiğini düşünüyor. Kıyafette Vakkorama ve Altınyıldız'ı tercih eden Yitmez, damak zevkine düşkünlüğü ile biliniyor. Evinde çocuğuna ve eşine yemek hazırlamak lüks bir restorana gitmekten daha iyi onun için.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!