Haftanın diğer oyunları

Güncelleme Tarihi:

Haftanın diğer oyunları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 12:24

Tiyatro Z’nin sahnelediği 'Hesap Lütfen' bir kadın ve bir erkek arasındaki bir hesaplaşma oyununu anlatıyor.

Haberin Devamı

Tiyatro Z’nin sahnelediği “Hesap Lütfen” bir kadın ve bir erkek arasındaki bir hesaplaşma oyununu anlatıyor. Oyun her cuma ve cumartesi akşamı Tiyatro Z’de. Tel: 0212 249 16 65.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nun sahnelediği, Shakespeare’in farklı eserlerinden aşk hikayeleri derlenen “Aşk Sözleri” adlı oyun 15-20 Kasım’da Muammer Karaca Tiyatrosu’nda. Biletler Biletix’te.

İ.B.B. Şehir Tiyatroları’nın sahnelediği Bozuk Düzen adlı oyun bugün ve 15 Kasım tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde. Oyunda yaşadıkları kasabadaki depremden zarar görerek İstanbul’a yerleşmek zorunda kalan orta halli bir ailenin, büyük şehrin karmaşası içinde yaşama tutunabilme çabaları anlatılıyor.

Dilruba Saatçi’nin yönettiği, Tiyatro Maan’ın sahnelediği “Üç Kuruşluk Mahalle Dersleri” adlı oyun bu akşam Tiyatro Maan’da sahnelenecek. Ötekileştirmelere meydan okuyarak “Biz de varız” diyen dört transeksüelin başrolde olduğu oyunda karmaşık bir aşk ilişkisi izleyeceksiniz. Tel: 0212 245 25 06.

Haberin Devamı

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun gördüğü ilgi sayesinde yıllardır repertuvarından kaldıramadığı oyun Ful Yaprakları, bugün ve yarın Üsküdar Tekel Sahnesi’nde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!