Hafta sonu (cumartesi - pazar) hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu (cumartesi - pazar) hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2015 12:20

Meteorolojiden hangi açıklamalar geldi? Cumartesi ve Pazar günleri hava durumu nasıl olacak? Hangi şehirlerde yağış bekleniyor? Hava sıcaklıkları düşüşe geçiyor. Mevsim normallerinin çok üstünde olan sıcaklarda ve bunaldığımız şu günlerde Meteoroloji'den serinleten haber geldi.

Haberin Devamı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz, Ankara, İstanbul'un kuzey ve batısı, Kırklareli'nin kuzeyi, Kocaeli, Sakarya, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAFTASONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda bu hafta havalar yurt genelinde sıcak geçecek. Üç büyük kent olan İstanbul Hava Durumu bugün, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2-3 derece üstünde seyredeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yurt genelinde bu hafta kavurucu sıcaklar yaşanacak.

Haberin Devamı

DENİZ SUYU KAYNADI

Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havanedeniyle ısınan deniz suyu da tatilcileri serinletmiyor. Karadeniz'de bazı merkezlerdeki deniz suyu sıcaklıkları, Ege kıyılarındaki değerleri yakaladı. Kıyılarda, Akdeniz'de 30 dereceyi gören deniz suyu sıcaklıkları, en düşük değerlerin ölçüldüğü Tekirdağ ve Kumköy'de bile 23 dereceye ulaştı.

İL İL HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'da sıcak manzaraları

İlgili videolar:

YARININ HAVA DURUMU, BUGÜN OTURMA ODASINDA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!