Hadise İzmir’de hadise çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Hadise İzmir’de hadise çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2006 00:00

Sivas’ta doğan, Belçika’da büyüyen, Avrupa’daki müzik listelerinde "Stir Me Up" adlı şarkısıyla zirveye tırmanan Hadise, Türkiye’deki ilk konserini İzmir’de verdi. Hadise gazetecilere ve kulüp sahibine zorluklar çıkardı.

KONSER öncesinde restoranlarıyla ünlü Alsancak’taki Cafe Biyer’e giden Hadise ve ekibi, önce fotoğraflarını çekmek isteyen gazetecilere engel oldu. Daha sonra saat 01.30’da sahneye çıkacağı Loop’un sahiplerine zor anlar yaşattı. Gazetecilerin görüntü almasının engellenmesini isteyen Hadise, flaş patlaması ve kamera ışıklarının yanması halinde sahneden ayrılacağı tehditlerini savurdu. Belçikalı dansçıları kaza geçirdiği için gelemeyince Hadise’ye sahnede İzmir’deki Süper Stars Dancer ekibinden iki kadın dansçı eşlik etti.

Hadise sahneye göğüs ve sırt dekoltesi olan siyah bir kostümle çıkarak danslarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Yarım Türkçe’siyle izleyenlere seslenen şarkıcının yakın korumaları sürekli olarak görüntü almaya çalışan medya mensuplarıyla tartıştı. Türkiye’deki ilk konserinde 5 şarkı seslendiren, kapanışı da "Stir Me Up" adlı şarkıyla yapan Hadise’nin konser için 20 bin Euro aldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!