40 yıl hatırı, bir de festivali var

Güncelleme Tarihi:

40 yıl hatırı, bir de festivali var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 15:08

Bu yıl ilk kez düzenlenen İstanbul Coffee Festival, kahve tutkunlarını 25-28 Aralık arası Karaköy'deki Galata Rum Okulu'nda buluşturacak.

Haberin Devamı

Dört gün sürecek organizasyonda İstanbul'un önde gelen kahve dükkanları, özel kahve ve yiyecek, içecek markaları ile kahve makinesi üreticileri buluşacak.

Profesyonel baristalar'dan gösteri ve sunumlar, tadım ve ikramlarla gerçekleşecek festivalde, ayrıca tasarım ürünler, interaktif atölye çalışmaları, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi ve ilgi çekici birçok etkinlik yapılacak.

Kahvenin kendisinin, kokusunun, kahve dükkanlarının, kahve sanatının, kültürünün, kahve kitaplarının, kahveyle ilgili konuların buluşma noktası olacak İstanbul Coffee Festival, gelecek yıllarda da düzenlenmeye devam edecek.

YÜKSELEN TREND: İYİ KAHVE NASIL YAPILIR?

40 yıl hatırı, bir de festivali var

Haberin Devamı

Ayrıca kahve kokusunda dünya genelinde düzenlenen tek resmi organizasyon World Coffee Events'ın Türkiye seçmeleri İstanbul Coffee Festival bünyesinde yapılacak.

Festivalde, hem Scae Türkiye Kahve Şampiyonası düzenlenecek, hem de kahve dünyasının seçkin firmaları bir araya gelerek katılımcılara yükselen trend olan nitelikli kahve deneyimini yaşatacak.

20-60 yaş arası, kahveye ilgi duyan, daha fazlasını öğrenmek isteyen, fincanında gerçekten ne içtiğini merak eden, dünyanın farklı kahvelerini tatmaktan hoşlanan, yeni keşifler yapıp satın almak isteyen, kahve sektöründe çalışan, mekan sahipleri, iş yeri sahibi olmak isteyen girişimciler ile yeni ve eski akım kahve kültürünün içinde yer alanların bir araya geleceği festivalin biletleri Biletix'te satışta.

 

 

BAKMADAN GEÇME!