Günlük burç yorumu ve yükselen burcun etkisi | 11 Mayıs Çarşamba

Güncelleme Tarihi:

Günlük burç yorumu ve yükselen burcun etkisi | 11 Mayıs Çarşamba
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 09:33

Günlük burç falınızda bugün neler var? Bu hafta, Mayıs ayı doğumlu Boğa’lar başta olmak üzere, Ocak ayı doğumlu Oğlak ve Eylül ayı doğumlu Başak burçları için fırsatlarla dolu, pozitif ve verimli bir hafta olabilir. 11 Mayıs Çarşamba günü burç yorumlarınızda aşk, iş ve sosyal hayatınızda neler yazıyor? Yükselen burcun üzerinizdeki etkileri biliyor musunuz? Bilmiyorsanız doğru adrestesiniz Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel sizin için burçlarınızı ve yükselen burcunuzu yorumluyor.

Haberin Devamı

11 Mayıs Çarşamba günü burcunuzda nasıl değişiklikler oluyor? Sosyal hayatınız, aşk yaşantınız ve sağlığınız bugün nasıl etkilenecek? Burç enerjinizi nasıl yükseltebilirsiniz? Burçlar üzerinde etkisi fazla olan Yükselen Burç nasıl hesaplanır? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel 11 Mayıs Çarşamba günü burçlarınızı yorumluyor. İşte merak ettikleriniz.

BUGÜNÜN ETKİSİ

Önemli işleri saat 11.00’ kadar bitirmiş olmakta fayda var. Ev, aile, ülke ve geçmişten gelen değerler başlıklı konular ön planda. Günün ilk yarısında, görüşmeler, yazışmalar, iletişim ağırlıklı konular ve toplantılar ağırlıklı. Ancak, rutini bozabilecek değişik durumlar veya ufak tefek stresli olaylar da söz konusu olabilir. Ardından, belirsizlikler, kararsızlıklar, güven ve istikrar arayışları güne yayılıyor. Ancak, hafta başında yazdığımız gibi, ikili ilişkilerimizde yeniliklere ve sevgi alışverişlerine açık günlerdeyiz.

Haberin Devamı

KOÇ (21 Mart- 20 Nisan)

Burcunuz bugün sizi neler söyleyecek? Yeni Ay'ın etkisi burçları nasıl değiştirecek? Mayıs ayı doğumlu Boğa’lar başta olmak üzere, Ocak ayı doğumlu Oğlak ve Eylül ayı doğumlu Başak burçları için fırsatlarla dolu, pozitif ve verimli bir hafta olabilir. 10 Mayıs Salı günü burç yorumlarınızda aşk, iş ve sosyal hayatınızda neler yazıyor? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel sizin için burçlarınızı yorumluyor.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Size keyif veren konulara ya da işlere yönelmelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışmanız gerekiyor. Pozitif olmalı ve karşınıza çıkan olanakları iyi değerlendirmelisiniz. Romantizm ve duygusal planlar sizinle aynı yöne giden kişilerle olan bağınızı kuvvetlendirebilir.

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Oyunun kurallarını siz koyuyorsunuz. Dolayısıyla siz istemedikçe kimse bu kuralları değiştiremez ve sizin önünüze geçemez. Dışarıdan duyduğumuz her şeye inanmayın. Aksi takdirde güven gerektiren konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Paranızı ve mal varlığınızı iyi korumalısınız.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Gözler size çevriliyor. Dolayısıyla karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirmelisiniz. Farkınızı ortaya koyacağınız bir süreçtesiniz. Aklınızdakileri açıkça ifade etmeniz etrafınızın ilgisini çekecektir. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.

Haberin Devamı

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Daha detaycı ve sorgulayıcı olmanız hata yapma riskini ortadan kaldıracaktır. Kariyerinizi ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor. Zira imajınıza kötü etki eden kişiler söz konusu olabilir. Bazı alanlarda yenilikler yapmanız yeni başlangıçları da beraberinde getirecektir.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Esnek ve açık fikirli olmanız tüm sosyal ilişkilerinizde size fayda sağlayacak bilgiler edinmenize olanak tanıyabilir. Aşk hayatınızda ise duygusal etkiler baskın ve güzel gelişmelere açık.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Başkalarının davranışları sizi duygusal anlamda etkisi altına alabilir. Fiziksel görünümünüze önem vermeniz, yeni gelişmelere olanak tanıyabilir. Öte yandan bazı olayların start alması için harekete geçen taraf siz olmalısınız.

Haberin Devamı

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Başkalarının ajandasına uyum sağlamak zorunda olmayın. Kendi plan ve düzenlemelerinize odaklanın. Öte yandan kritik konularda açık ve dürüst olmanız başkalarının ilgisini ve dikkatini çekecektir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Sosyal çevrenizle, yakınlarınızla hatta ailenizle yapacağınız keyifli programlar hem özel yaşantınıza hem de iş hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Öte yandan bu anlamda ilişkileriniz de güçlenecektir. Başkalarının da fikirlerini almalı ve abartılı şeylerden kendinizi uzak tutmalısınız.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Daha akılcı ve karlı yatırımlar için evden işlerinizi yürütebilirsiniz. Öte yandan kariyerinizin bu noktaya evrilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız olumlu gelişmelere açık, sevdiklerinizle keyifli programlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bulunduğunuz konum sizi memnun etmiyorsa, diğer alternatifler üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Olayların kontrolü tamamen sizde olmalı. Keyif aldığınız işleri yaparak para kazanabilir ya da kar elde edebilirsiniz. Belli başlı konularda değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı konuları istediğiniz şekilde yönlendirmeye çalışmanız karşı tepkilere neden olabilir. Aslında neyi istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Dolayısıyla, başarılı olmak için daha esnek ve pozitif olmanız gerekiyor. Öte yandan size manipüle etmek isteyen kişileri de bertaraf etmelisiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler kendini gösteriyor.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BURCUN ETKİSİ

Burç yorumlarını okurken öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okumanız gerektiğini unutmayın lütfen. Hepinize sağlıklı günler, sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Yükselen burç NEDİR?

Doğduğunuz anda, Güneşin doğuş istikametinde bulunan göksel bölgeye denir. Daha basit bir ifadeyle doğduğunuz anda yükselen takım yıldıza verilen isimdir. Yükselen burç, öz burcunuzdan daha önemlidir.

YÜKSELEN BURCUN BİZE ETKİLERİ NELERDİR?

Yükselen burç etrafımıza gösterdiğimiz yüzümüzü belirleyen personadır. Hayata bakış açısı, olayları değerlendirme ve anlamlandırma konusunda ipuçları verir. Aynı şekilde fiziki yapyıa dair de bilgiler içerdiği için sağlıkla ilgili ipuçları da sunar. Kişilik özellikleri, talih ve yetenekler hakkında da yükselen burç etkin rol oynar...

YÜKSELEN BURCUNUZU HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

BAKMADAN GEÇME!