Günlük burç yorumları 13 Nisan Çarşamba

Güncelleme Tarihi:

Günlük burç yorumları 13 Nisan Çarşamba
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 09:25

13 Nisan Çarşamba günü burcunuzu neler bekliyor? Hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Aşk, iş ve sosyal hayatınızda sizi neler bekliyor? 13 Nisan Çarşamba burç yorumlarınız ve daha fazlası için haberimize tıklayınız.

Haberin Devamı

Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? 13 Nisan 2016’da burcunuzu neler bekliyor?  Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel yorumları ile burcunuz ve merak ettikleriniz haberimizde…

KOÇ  (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni tanışmaların, romantik ve heyecanlı ilişkilerin yaşanabileceği, ilişkiler açısından pozitif bir haftadasınız. Yeni bir görünüme kavuşabilir, zevkli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Kısa süreli veya kısa mesafeli seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Duygusal konularda haftanın ilk yarısında olumlu etkiler söz konusu. Bu günler; yeni kişilerle karşılaşmalar, planlar veya romantik buluşmalar için uygun. Ağustos ayından bu yana aşk hayatınızda bir destek mevcut. Bu hafta ve önümüzdeki hafta da bu konuda destek görebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Haftanın ilk yarısında renkli, heyecanlı ve romantik bir aşk ilişkisi yaşayabilir veya sosyal anlamda oldukça hareketli günler geçirebilirsiniz. Size fayda sağlayacak davetlere katılabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Yeni seyahatler veya kısa mesafeli yolculuklar da gündeme gelebilir.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yaptığınız işlerle olumlu anlamda gündeme gelebilecek veya çabalarınızın karşılığını görebilecek bir haftadasınız. Bu hafta kariyeriniz, toplumdaki itibarınız ile ilgili olumlu bir hafta. Rapor, tez, sunum, randevu, kurs veya seminer gibi konularda olumlu durumlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Arkadaşlarla görüşmeler, yolculuklar, romantik planlar, yeni insanlarla tanışmalar veya imajınızda bazı değişiklikler bu haftanın ilk yarısında gündemde olabilir. Ek gelirler söz konusu olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Eviniz veya aileniz ile ilgili konularda, haftanın ilk yarısında pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni dekorasyonlar, yeni mobilya satın alma, aradığınız evi veya ev arkadaşını bulma, misafir ağırlama, yolculuklar gibi konular gündeme gelebilir.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Haberin Devamı

İş birlikleri, evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler anlamında haftanın ilk yarısı olumlu gelişmelere açık. Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz fakat yine de sosyal anlamda hareketli günler, romantik planlar ve flörtler kapıda. Partnerinizle yeni yolculuklar yapabilirsiniz. Bugünlerde, yeni bir sosyal medya çalışması veya internet projesi gündeme gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Maddi konularda haftanın ilk yarısında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı projelerinizin istediğiniz gibi ilerlediğini görerek sevinebilir, işlerinizin parasal karşılığını alabilir veya karlı pazarlıklar yapabilirsiniz. İşiniz ve kariyeriniz ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu.

Haberin Devamı

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Aşk yaşamınız veya sosyal hayatınız, haftanın ilk yarısında tam anlamıyla zirvede. Yolculuğa çıkabilir, aşk hayatınızda önemli bir gelişme yaşayabilir veya sevdiğiniz insanlarla yeni planlar yapabilirsiniz. Yeni bir aşk bile kapıyı çalabilir.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Evinize dair yeni ve güzel aktiviteler veya alışverişler bugünlerde gündemde olabilir. Yeni dekorasyonlar, ev alım satımı, kiralama işleri, aile ile ilgili konular, gayrimenkullerle ilgili başlıklarda olumlu gelişmeler veya misafirler ön plana çıkabilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugünlerde, yeni seyahatlere çıkabilirsiniz veya sosyal anlamda hareketli zamanlardasınız. Kısa mesafeli, sizi mutlu ve tatmin edecek ziyaretler yapabilirsiniz. Akrabalarınızdan veya komşularınızdan haberler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni heyecanlar yaşayabilirsiniz veya mevcut aşk hayatınız renklenebilir.

Haberin Devamı

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde, gelir artışları veya maddi fırsatlar gündeme gelebilir. Bugüne kadar yaptığınız işlerin karşılığını görebilirsiniz. İş birliği yaptığınız kişiler, partneriniz, ortaklarınızla ilgili konularda etkili olabilir ve bu etkiyle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!