Güneşin Kızları jönlerinden veda paylaşımı!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları jönlerinden veda paylaşımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 14:23

Güneşin Kızları 39. son bölüm yarın akşam ekrana geliyor. Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri Güneşin Kızları final bölümünde heyecan dolu anlara şahit olacağız. Yarın ekrana veda edecek olan Güneşin Kızları jönleri Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş'tan veda pozu geldi.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisinde hüzün var. Başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya,Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan ve Hande Erçel gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları Cumartesi akşamı son bölüm ile ekrana gelecek.

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve yoğun ilgi görerek kış aylarında da devam eden Güneşin Kızları, bu hafta yayınlanacak olan 39. bölümü ile final yapacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile yoğun ilgi gören dizinin oyuncuları da en az hayranları kadar hüzünlü. Sette son sahneleri çeken oyuncular Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş bir veda fotoğrafı çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Güneşin Kızları jönlerinden veda paylaşımı

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğrafa not düşmeyi ihmal etmeyen oyuncular, fotoğrafa şu notu ekledi: “Sette sona 1 kala…”

Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş’ın bu veda pozu hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

BAKMADAN GEÇME!