Güneşin Kızları 37.yeni bölümünde Selin gözünü karartıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 37.yeni bölümünde Selin gözünü karartıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 14:22

Güneşin Kızları 37. bölüm 1. fragmanı ve 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları'nda Güneş, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Kızları ise kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. İşte; Güneşin Kızları yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen ve her bölümü adeta nefesler tutularak izlenen dizisi Güneşin Kızları 36. son bölümüyle yine televizyon ekranlarını kasıp kavurdu. Ali ve Selin'in evlenmesinin büyük ses getirdiği dizinin son bölümünde Güneş, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Peki; Güneşin Kızları 37. yeni bölümünde neler yaşanacak?, Güneş ölüyor mu?, Evrim Alasya diziye veda mı ediyor? Yanıtlar haberimizde.

5 Mart Cumartesi akşamı Kanal D'de yayınlanacak olan Güneşin Kızları 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güneş'in yaşam mücadelesine tanık olacağımız yeni bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 37. BÖLÜM 1. FRAGMANI

İzlenme rekorları kıran Güneşin Kızları 36. bölümüyle yine izleyenlerine nefes kesen anlar yaşattı. Selin'in büyük bir tehlike atlattığı dizinin final sahnesinde Güneş'in başına gelenler herkesi şoke etti. İşte Güneşin Kızları 36. son bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 37. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Güneşin Kızları 36. bölümünde neler yaşandı?

Güneşin Kızları 36. bölümünde her şeyi bir kenara bırakıp evliliklerini yaşamak isteyen Ali ve Selin kaza geçirdi; Selin'i kötü bir sürpriz bekliyordu. Gençler kabus gibi bir gece yaşarken; Güneş ile Haluk yüzleşti. Geçmişin izleri ortaya çıktı! Güneş, geçmişin intikamını Haluk'u öldürerek mi aldı? Tüm bu kötü günlere rağmen uzun zamandır ayrı olan Nazlı ile Savaş ise yeniden bir araya geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!