Güneşin Kızları 33. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 33. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 04:21

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Güneşin Kızları, 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde İzmir’e dönmeye karar veren Güneş’i yeni bölümde neler bekliyor şimdiden merak konusu oldu. İşte Güneşin Kızları 33. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Her Pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelen Güneşin Kızları, güçlü kadrosu ve birbirinden yetenekli genç oyuncularıyla dikkat çekiyor. 33. Bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümünde Haluk, Ali ve Selin’in ilişkisini öğrenecek ve Ali’yi bir tercih yapmak zorunda bırakacak. İşte yeni bölüm fragmanı ve 32. bölümde yaşananlar…

GÜNEŞİN KIZLARI 33. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rana, Güneş’in hamile olduğunu öğrendikten sonra, Haluk’un itiraflarının olduğu teybi Güneş’e dinletmekten vazgeçer. Güneş’in içini yiyip bitiren şüphe zayıf düştüğü bir anda, Rana’nın yanında ortaya çıkar. Rana, ilk defa gerçekten Güneş’i dinler ve ona destek olur. Güneş, en başından beri İstanbul’a taşınmakla hata yaptığını düşünmeye başlar ve İzmir’e dönmeye karar verir.

Haberin Devamı

Levent, Haluk’a Zafer’in telefonundan bahsedenin Sevilay olduğundan şüphelenir. Sevilay’la ettiği kavgadan dolayı kendisini kötü hisseden Levent Ali’yle dertleşir. Almanya’da arkasında bıraktığı Doruk ise ikisini izler. Doruk, Ali’yi kıskanmaktadır ve düşmanını kendisine yakın tutmak istemektedir. Bunun için önce Ali’nin dostu olmalıdır.

Savaş, Melisa’nın durumu yüzünden onu yalnız bırakamaz ama bir yandan da Nazlı’yı sevdiği için aşk acısı çeker. Nazlı, Savaş’ın onda kalan tek şeyini geri vermek ister. Savaş buna müsaade etmez.

GÜNEŞİN KIZLARI YENİ BÖLÜM 1 ŞUBAT'TA

32. bölümü dün akşam yayınlanan Güneşin Kızları’nın yeni bölümü 1 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Kanal D’de ekrana gelecek.

 

BAKMADAN GEÇME!