Güneşin Kızları 30. Bölüm Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 30. Bölüm Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 14:05

Ekranların reyting rekoru kıran dizilerinden Güneşin Kızları 30. Bölümü ile bugün akşam ekranlara gelecek. Peki Güneşin Kızlarında yeni bölümde neler yaşanacak? Dizide izleyicileri hangi sürprizler bekliyor? Güneşin Kızları 30. Bölümü ile ilgili merak edilenlerin hepsi ve daha fazlası haberimizde!

Haberin Devamı

Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel,  Miray Akay, Meltem Gülenç gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Güneşin Kızları, gerek oyuncu kadrosu gerek muhteşem senaryosu ile izlenme rekorları kırıyor.

Aşk, entrika, gizem, sır ve intikamın birbiri ardına geldiği dizinin 30. bölümünde yine ekran başındakileri yeni sürprizler bekliyor. Her hafta olduğu gibi bu haftada izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Güneşin Kızları yeni bölümünde neler yaşanacak? İzleyicileri neler bekliyor?

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Güneşin Kızları 30. Bölümde Haluk’un oğlu Ali, Selin’i korumak için öğrendiği büyük sırrı saklıyor. Dizinin güzelliği kadar tatlılığı ile de ön plana çıkan Selin, başına gelecek büyük sürprizden habersizdir.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 30. BÖLÜM FRAGMANI

Ali, öğrendiği büyük sırrı Selin’e açıklamaya karar verir ve Selin’e Zaferin onun gerçek babası olmadığını söyler. Zafer, Haluk ile görüşmeye gelirken tüm gerçekleri öğrenmesi için Güneş’i de çağırır. Görüşmeye Güneş’in de geldiğini gören Haluk sinirlenir ve Zafer’i Güneş’in kullandığı arabanın önüne atar ve çarpmasını sağlar. Bunun üzerine hemen hastaneye kaldırılan Zafer tedavi altına alınır. Güneş ise Haluk’tan öğreneceği karşısında büyük bir merak duyar ancak ne yazık ki Haluk yine bir entrika çevirerek Güneş’e Zafer’in öldüğünü söyler.

29. bölümde neler yaşandı?

Zafer, Güneş’e olan bitenleri anlatır ve Güneş’ten kendisine yardım etmesini ister. Küçük bir çocuğun göz göre göre ölüme gitmesine göz yumamayan Güneş ise durumu kızlarına anlatır. Dizinin asi ve hırçın kızı Nazlı, çocuğun hastalığını duyar duymaz Almanya’ya donör olmak için gitmeye karar verir. Ancak hem Nazlı hem de Güneş, Nazlı’nın iliğinin çocuğa uygun olmayacağından habersizdir.

Zafer ise durumu Haluk’a anlatarak o uçağa binenin Nazlı yerine Peri olması gerektiğini söyler. Aksi durumda Güneş tüm gerçeği öğrenecektir.

Selin, Zafer’in eve gelmesi karşısında darmadağın olmuştur. Selin’i Zafer’den korumak için Zafer’in karşısına çıkan Ali ise Selin hakkında acı gerçeği öğrenir.

BAKMADAN GEÇME!