Güneşin Kızları 29. Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 29. Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 21:58

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 28. Bölümü bu hafta da yine yepyeni bir bölüm ile sevenlerinin karşısına çıktı. Muhteşem senaryosu ve konusuyla heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları dizisinin yeni bölümü 29. Bölümünde neler olacak? Güneşin Kızları 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının en beğenilen dizisi olan Güneşin Kızları'nın bu haftaki yani Güneşin Kızları 28. Bölümde yine heyecan dolu sahneler ile izleyenler ekran başına kilitlendiler. Yine önemli gelişmelere tanıklık eden dizinin sıkı takipçileri şimdi Güneşin Kızları 29.bölüm fragmanını merakla bekliyorlar.

Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Güneşin Kızları dizisinin 29. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Güneşin Kızları 29.Bölümde neler olacak? Peki; Güneşin Kızları 28. Bölümde neler oldu? Haluk, Güneş'e geçmişi itiraf edecek mi? Ali ile Savaş, kendilerini nasıl bir olayın içinde bulacaklar?

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, Senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı Güneşin Kızları dizisinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı ve Sarper Arda rol alıyor.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 29. Bölüm Fragmanı Yayında

GÜNEŞİN KIZLARI 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rana, Güneş’e her şeyi açıklamaya karar veriyor!

Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir.

Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!