Gülümseyin!

Güncelleme Tarihi:

Gülümseyin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 01:00

Yaratıcı yönetmenliğini Mehmet Turgut’un yaptığı 46 dergisinin sekizinci sayısı yarın çıkıyor. “Smiley” konseptli bu sayıda da sanat dünyasının ünlü isimlerine ait sıra dışı fotoğraflar yer alıyor.

Haberin Devamı

ONLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ-FOTO GALERİ

ÜNLÜ fotoğrafçı Mehmet Turgut’un yaratıcı yönetmenliğini üstlendiği 46 dergisinin yeni sayısı yarın piyasada olacak. Kapağını Ayşen Gruda’nın süslediği “Smiley” konseptli bu sayı için Gruda’nın yanı sıra Ahu Türkpençe, Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Esra Dermancıoğlu, Ezgi Mola, Selin Demiratar, Şebnem Bozoklu, Serra Yılmaz, Özge Fışkın, Levent Can, Levent Kazak, Aslıhan Gürbüz, Enis Arıkan, Ragıp Savaş ve Ian Scott Anderson objektif karşısına geçti. Farklı konseptlerde çekilen fotoğraflar, photoshop’la sıra dışı karelere dönüştü.

Twitter geyşaları

Twitter’ın en faal kullanıcılarından Şebnem Bozoklu ve Serra Yılmaz, 46 dergisi için birlikte objektif karşısına geçti. “Twitter’da on binlerce kişi tarafından takip edilmek nasıl bir his?” sorusuna Bozoklu “Muhtarlık seçimine aday olsam seçilecek kıvama geldim”, Yılmaz ise “Büyük bir stadyumu doldurmuyor bile” yanıtını verdi.      

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!