Gülşen ile Ozan Çolakoğlu evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:49

Son zamanlarda magazin dünyasından evlilik haberleri eksik olmuyor. Sürekli evlilik haberleri ile çalkalanan magazin dünyasındaki ünlülerden bir güzel haber daha mı geliyor? Şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu da evliler kervanına mı katılıyor? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Uzun süredir birlikte yaşayan şarkıcı Gülşen ve sevgilisi Ozan Çolakoğlu cephesinden güzel haberler geleceği iddia ediliyor.

Bir iddiaya göre Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aileleri dün akşam tanışma amaçlı bir araya geldiler. Çiftin düğünlerinin popüler olduğu üzere yurt dışında mı yoksa Türkiye’de mi gerçekleşeceği merak konusu olduğu iddia ediliyor.

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu evleniyor mu

Gülşen kimdir?

Gülşen Bayraktar, sahne ismi ile Gülşen 29 Mayıs 1976 yılında İstanbul Çapa’ da dünyaya geldi. Ailesi aslen Ordu’ ludur. Üç çocuklu ailesinin en küçük çocuğudur. Ünlü şarkıcının müziğe karşı olan ilgisi henüz 5 yaşındayken keşfedildi. 16 yaşında ilk bestesini yaptı. Bir sahnesi sırasında Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Albüm teklifini kabul eden Gülşen, hemen hazırlıklara başladı ve 1996 yılında ilk albümü “Be Adam”ı çıkardı. Sonrasında bir çok başarılı albüm çalışması yaptı. Şu an Ozan Çolakoğlu ile birlikte.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!