Güleryüzlü personel ödül getirdi

Güncelleme Tarihi:

Güleryüzlü personel ödül getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2005 00:00

Dünyanın önde gelen tur operatörlerinden Alman TUI, müşterilerinden gelen değerlendirmeler sonucu Side’deki Amara Beach Resort Otel’i ‘En iyi 5’inci otel’ olarak seçti. Münih’te düzenlenen bir törenle ödülü alan Genel Müdür Mehmet Aydın, ‘Bu ödül, personelimin güleryüzlü hizmetiyle alınmıştır’ dedi.

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden Alman TUI’nın, müşterilerinden gelen değerlendirmeleri sonucunda, çalıştığı pazarlardaki en iyi 100 otel sıralamasında 5’inci olan Side’deki Amara Beach Resort Otel, ödülün gururunu yaşıyor.

Genel Müdür Mehmet Aydın, ‘Bu ödülü alırken ülkem adına gurur duydum. Güleryüzlü personel, bu ödülü getirdi’ diye konuştu.

Dünyada 12 bin otel ile çalışan TUI, 2004 yılında seyahat eden 500 bin turistin katıldığı, ‘TUI Holly 100’ anketini açıklamış ve Türkiye’den üç otel, ilk 10 sırada yer almıştı.

Türkiye’den ilk 100 arasına 16 otelin girdiği listede, en üst sırada yer alan Alkan Grubu’na ait Amara Beach Resort Otel, iki yıl önce hizmete girdi. Geçen yıl yaklaşık 160 bin gecelik konaklamanın yapıldığı otelde kalan turistler, kalite, hizmet gibi kriterlerde Amara Beach Resort Oteli’ne oy verdi.

TARKAN ŞARKISIYLA KÜRSÜYE ÇIKTI

Çolaklı mevkiinde 308 oda ve 750 yatak kapasitesi ile hizmet veren Amara Beach’in Genel Müdürü Mehmet Aydın, ödülü Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen özel gecede teslim aldı. Törende kürsüye çıkarken Tarkan’ın ‘Arar Bulurum’ parçasının çaldığını belirten Aydın, ‘Tüylerim diken diken oldu. Türkiye adına gurur duydum. Bundan sonraki hedefimiz listenin daha üst sıralarına çıkmak’ diye konuştu.

İkinci yılda büyük bir ödülün keyfini yaşadıklarını söyleyen Mehmet Aydın, ‘Bu başarı Türkiye turizmi açısından da çok önemli. Bizim gibi bu ödülü ikinci yılında alan başka bir otel yok. Hedefimiz büyüdü’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!