Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 10:54

Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show bu akşamda kahkahalara boğacak. Her Cuma saat 20.00’da Show Tv ekranlarına gelen Güldür Güldür Show 104.bölümle seyirci karşısına geçiyor. Güldür Güldür Show 104. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show 104. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. SHOW TV'nin eğlence dolu programı Güldür Güldür Show yine çok eğlendirecek. İşte yeni bölümden merak edlen detaylar..

Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal ekibiyle oluşan Güldür Güldür Show yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de..

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 104. SON BÖLÜM FRAGMANI

 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 104. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Karşısına hamburgerci açılan, köfteci Hüseyin usta bu yeni duruma alışabilecek mi? Müşterilerini hamburgerciye kaptırmamak için Hüseyin usta ne gibi girişimlerde bulunacak? İbrahim Büyükak'ın köfteci'den şikayeti ne olabilir? Karısı Yeter ile evlilik yıldönümü kutlamak isteyen İsmail, turist Burcu, Nezaket teyze ve bütün taşıma araçlarından korkan İbrahim boğaz altında tur yapan bir denizaltı'da buluşursa neler olur? Denizaltı kaptanı Bahadır mesleğine ne kadar hakim.. Evdeki buzdolabının garanti süresi dolar dolmaz bozulunca yetkili servis çağıran ve yeni bir dolap almamak konusunda ısrar eden Şevket'i, karısı Sinem yeni buzdolabı almaya ikna edebilecek mi? Tasarruf etmek adına dolabı tamir ettirmeye çalışan Şevket gerçekten kara geçebilecek mi?

Haberin Devamı

Kaymakamın köyü ziyaret edeceğini öğrenen Egeli Köy Muhtarı Bilal ve yardımcısı Fikri, Kaymakama layık bir karşılama yapabilecek mi? Fikri'nin İstanbul'da müzisyen olan yeğeni İbrahim'den karşılamada çalmasını isterse neler olacak? Metal grubuna üye olan İbrahim ve metalci arkadaşları köyde nasıl karşılanacak?

Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı - izle

BAKMADAN GEÇME!