Güldür Güldür Show 107. bölüm fragmanı yayında. | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show 107. bölüm fragmanı yayında. | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 14:27

Show Tv ekranlarının fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show bu hafta 107. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Programın son bölümünde eşofmanlı Şevket Hoca karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu yine kahkahaya boğdu. İşte Güldür Güldür Show’un son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm tanıtımı...

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show 22 Nisan Cuma günü yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez eğlence programında birbirinden sürpriz karakterler seyirciyi yine  kahkahaya boğacak. Son bölümde yaşananlar ve 107. Bölüm tanıtım videosu haberimizde.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 106. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meslek liseliler Bilal, İbrahim ve Mustafa, düz liseliler Hüseyin, Fikri ve Bahadır ile Paris’te karşılaşırsa ortaya ne çıkar? Düz liseliler neden İskoç yerel giysisi olan kilt giyiyorlar? Meslek liseliler neden Bilal'i gözlemeci teyze kılığına sokuyor?

Eşofmanlı Şevket Hoca bu kez de trafik sorunlarına parmak basmak için ekranlara geliyor. Ünü dünyaya uzanan Şevket Hoca'nın yabancı hayranları Sinem ve Mesut, hocaya gerekli ilgiyi gösterebilecek mi? Stüdyo konukları İbrahim, Mehtap, Fikri ve Mustafa hangi soruları soruyor olacak?

Haberin Devamı

Sosyal medyada fotoğraf altı yorumlarında neler oluyor… Bodrum’a hayranı olduğu sanatçı Mustafa’yı görmeye giden Burcu, sosyal medyada nasıl tepkiler alacak?

Gün için toplanıp romantik filmler izleyen ev hanımları Burcu, Mehtap ve Nezaket'in romantizm hayalleri gerçek olacak mı? Kadın dergilerinden öğrendiklerini kocalarına uygulamaya karar veren kadınlara karşılık kocaları ne tepki verecek?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 107. BÖLÜM TANITIMI

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW OYUNCULARI

Ali Sunal

Alper Kul

Doğa Rutkay

Güldür Güldür Show 107. bölüm fragmanı yayında. | FRAGMAN İZLE

Onur Buldu

Özge Borak

Haberin Devamı

Aylin Kontente

Erdem Yener

Çağlar Çorumlu

İrem Sak

Onur Atilla

BAKMADAN GEÇME!