Spor spikeri Gülçin Tunçok dizi oyuncusu oldu!

Güncelleme Tarihi:

Spor spikeri Gülçin Tunçok dizi oyuncusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 21:18

Hafta içi her gün yayınlanan “Elif” dizisinde “Zeynep” karakteri ile dikkatleri üzerine çekerek adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gülçin Tunçok, kabiliyetinin keşfedilmesi ile birlikte eğitimini aldığı asıl işi olan oyunculuğa geri döndü! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Elif” dizisinde canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Gülçin Tunçok, Müjdat Gezen sanat merkezinden oyunculuk dersleri almış, fakat Galatasaray TV ekranlarında spor spikeri olarak işe başlamıştı.

Ekran ışığı ile kısa sürede fark edilmeyi başaran Tunçok’un Fenerbahçe taraftarı olduğu hızla yayılınca televizyon yetkilileri, taraftarın hışmına uğramamak için güzel sunucunun işine son verdi.

Bunun üzerinde Tunçok, eğitimini aldığı asıl işine yani oyunculuğa geri döndü. Güzel spiker ve oyuncu Tunçok, kanal 7 ekranlarının sevilen yapımı “Elif” ile yoluna devam ediyor.

Birçok ülkede yayınlanan “Elif” isimli günlük dizi sayesinde şöhretini başka ülkelere de taşıyan Gülçin Tunçok “Spor spikerliğini seviyordum ama her şey kısmet, ekranda her zaman işimi yaptım, yapmaya da devam ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Spor spikeri Gülçin Tunçok dizi oyuncusu oldu

Gülçin Tunçok Kimdir?

Ünlü spiker ve oyuncu Gülçin Tunçok, 1992 yılında, Bursa’da dünyaya geldi.

Güzelliği ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tunçok, “Elif” dizisinde canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile kısa sürede tanınmayı ve adından söz ettirmeyi başardı.

Gülçin Tunçok’un gösterdiği performans hayran kitlesini iki katına çıkarmasına sebep oldu.

Müjdat Gezen sanat merkezinden oyunculuk dersleri alan ve İstanbul Halk Tiyatrosun’dan mezun olan Gülçin Tunçok GS TV’ye geçiş yapmıştır. Ancak Fenerbahçe fanatikliği sebebiyle işine son verilmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!