Grammy’ye başvurdum

Güncelleme Tarihi:

Grammy’ye başvurdum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2010 00:00

2003 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve yarışmada Türkiye’ye ilk kez birinciliği kazandıran Sertab Erener, şimdi de gözünü dünyanın en prestijli ödüllerinden Grammy Müzik Ödülü’ne dikti.

Haberin Devamı

 Berrin Şeker Civil’in sunduğu, Kanaltürk’te ekrana gelen “Gecenin Rengi” programına konuk olan sanatçı, en büyük  hayali olan Grammy’ye ulaşmak için üyelik başvurusunda bulunduğunu açıkladı: “Eurovision’u kazandıktan sonra hayalim Grammy’ye aday olmaktı. Demir’le  (Demirkan) türküleri İngilizce yorumladığımız, Amerika’da yayınlanan albümümle başvuru yaptım. Ama ödülü alamazsam üzülmem. Albüm yayınladığın sürece her  zaman aday olabilirsin.”

Grammy’de anılacak

2009’da 50 yaşında hayata gözlerini yuman Michael Jackson, 52. Grammy Ödül Töreni’nde sanatçılar tarafından anılacak. 13 Grammy’li Jackson için ödül  töreninde onun şarkılarını daha önce Grammy kazanmış olan Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, Usher seslendirecek. Gecede  Jackson ile birlikte Leonard Cohen ve Loretta Lynn’in de bulunduğu 6 müzisyen daha yaşam boyu başarı ödülünün sahibi olacak.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!