Gözyaşlarıyla veda etti

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşlarıyla veda etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2009 00:00

Dünyanın en başarılı talk-show sunucusu Oprah Winfrey, canlı yayında gözyaşları içinde 25 yıllık programını 9 Eylül 2010’da bitireceğini duyurdu.

Haberin Devamı

VEDASINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE AÇIKLADI

Uzun zamandır, çok dua ettikten ve düşündükten sonra bu kararı aldığını belirten ünlü sunucu; "Bu Show’u çok seviyorum. Öyle ki, zamanı geldiğinde bitirecek kadar çok seviyorum. 25 yıldır bu Show’u kemiklerimde, ruhumda hissediyorum. Bu mükemmel bir rakam, bitirmek için en doğru zaman.” dedi.

İlk kez 1986 yılında yayınlanmaya başlayan ve 24 sezondur 145 ülkede yayınlanan Oprah Winfrey Show’a birbirinden ünlü isimler konuk oldular.

Michael Jackson, Tom Cruise içlerini samimi bir şekilde bu programda açtılar. Hatta Tom Cruise, koltuğun üstüne zıplayarak şimdiki eşi Katie Holmes’a olan aşkını itiraf etti.

Oprah, ekibiyle birlikte seyircilerine, onları eğlendirecek ve bilgilendirecek yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

Haberin Devamı

Oprah Winfrey açık sözlülüğü ve samimiyetiyle Talk-Show dünyasında yeni bir çığır açmıştı. 55 yaşındaki sunucu- dünyanın en zengin siyahi kadını- ünvanını da elinde bulunduruyor.

Oprah Kitap Klübü’nde tanıtılan bir kitap bir gecede Best-Seller olma başarısını garantiliyor. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçiminde Obama’ya da sonsuz destek vermişti.

Oprah İmparatorluğu’nun diğer bir birimi olan Oprah Radyo’da Dr. Maya Angelou ve seks terapisti Dr. Laura Berman program yapıyorlar.

Oprah Winfrey Show günde yedi milyon izleyici kitlesine ulaşıyor. Winfrey’in planları arasında 2011 yılında kendi kablolu  TV kanalını açmak yer alıyor.

Winfrey’in son show’unda CBS kanalının Amerika’daki 200 yerel kanala yayını satarak,yüzmilyonlarca dolar kazanacağı tahmin ediliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!