Gönülden bağlıyım dedi ve...

Güncelleme Tarihi:

Gönülden bağlıyım dedi ve...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 13:26

Sadettin Saran ile 2,5 yıllık birlikteliğinde zaman zaman kısa süreli kopmalar yaşayan Hülya Avşar, en son mayıs ayında kardeşi Helin’e ait internet sitesinde ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar/ Foto Galeri

Ancak 4 saat sonra bu kararından vazgeçip ‘Ayrılmadık, ilişkimiz devam ediyor’ demişti. İnternet üzerinden yapılan bu ayrılık ilanının ardından çiftin haziran ayı sonunda ilişkilerinin kesin olarak bittiği gündeme geldi. Ayrılık nedeni olarak ise Avşar’ın evlenme isteğine Saran’ın sıcak bakmaması gösterilirken yeniden bir araya gelmelerinin söz konusu olmadığı iddia edildi.

Ancak ayrı olmalarına rağmen birbirlerinden bir türlü kopamayan, sık sık telefonla konuşan çift 5 ay sonra ilişkilerine kaldıkları yerden devam kararı aldı. İlişkinin startını ise Sadettin Saran verdi. Avşar ise barış teklifine kayıtsız kalamadı.

Hülya Avşar’ın geçtiğimiz hafta Yeşim Salkım’ı konuk ettiği programda “Gönülden ben hala Sadettin’e bağlıyım. Eminim o da öyledir. Ayrılık kelimesini yakıştıramıyorum” sözlerinin Saran’ın aramasında etkili olduğu öğrenildi. Çift ilişkilerini rayına oturtana kadar gözlerden uzak sürdürme kararı aldı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!