Gonca Vuslateri’nin şiir kitabı 'Manik Serçe' çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Gonca Vuslateri’nin şiir kitabı Manik Serçe çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 16:11

Oyuncu Gonca Vuslateri, şiir kitabı çıkardı. Son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında yer alan Vuslateri'nin şiir kitabı 'Manik Serçe' adını taşıyor. Peki; Gonca Vuslateri kimdir? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Kendine has oyuncu kişiliği ile dikkat çeken ve aldığı rollerde büyük ilgi gören oyuncu Gonca Vuslateri, kitap çıkardı. Vuslateri’nin İnkılâp Kitabevi’nden çıkan şiir kitabı, “Manik Serçe” ismini taşıyor.

Geçtiğimiz aylarda ses mühendisi Edip Burak Erdoğan ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Gonca Vuslateri, şimdi de şiir kitabı ile gündeme geldi.

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Vasfiye hanım ve Eylem karakterleri ile milyonlara izleyicinin beğenisini kazanan Gonca Vuslateri, şimdi de yeni şiir kitabı “Manik Serçe” ile kalbini paylaşmaya geliyor.

Gonca Vuslateri’nin şiir kitabı Manik Serçe çıktı

Gonca Vuslateri kimdir?

Tam ismi ile Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 yılında Bursa’ da doğdu. Kadıköy İntaş Lisesi’nden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü’nden mezun oldu. Televizyon dizilerinde rol almaya ilk olarak 200 yılında “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisi ile başlayan Vuslateri, bir çok dizide rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!