Golfçü Catherine

Güncelleme Tarihi:

Golfçü Catherine
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2010 16:13

Haberin Devamı

En şeker kahramanlar
Britney Spears’ın eski eşi Kevin Federline, Cadılar Bayramı’nda ‘süper kahramanlara’ dönüşen minik oğulları Sean ve Jayden ile kapı kapı dolaştı. Örümcek Adam ve Demir Adam kostümleri giyen Sean ile Jayden, babaları ve onun sevgilisiyle birlikte evleri dolaşıp şeker topladı.

Rihanna’nın kurukafa aşkı
“Saturday Night Live” adlı televizyon programına konuk olan Rihanna, yayının ardından yemek için bir restorana gitti. 22 yaşındaki şarkıcı, Cadılar Bayramı’nın kutlandığı mekânda bir kurukafayla poz verdi.

‘Yılın partisi’nin ardından...
Kate Hudson, 31 Ekim’de evinde görkemli bir parti verdi. Leonardo DiCaprio’dan Gwen Stefani’ye sinema ve müzik dünyasından pek çok ünlüyü ağırlayan Hudson, böylece ‘yılın partisi’ne imza attı. Ünlü oyuncu, bir gün sonra da sevgilisi Matthew Bellamy ile Kaliforniya’daki bir kafede görüntülendi. Hudson, partinin yorgunluğunu üzerinden çabuk atmışa benziyordu...

Haberin Devamı

Beyaz Kraliçe’nin yeni sevgilisi
AnnaLynne McCord, Cadılar Bayramı’nda Alice Harikalar Diyarında masalının Beyaz Kraliçe’si oldu. Ancak kostümünden çok, gittiği partide kendisine eşlik eden partneriyle dikkat çekti. Kellan Lutz’la aşk yaşadığı bilinen McCord, geceye manken Aaron O’Connell ile el ele katıldı.

Seksi Kızılderili
Paris Hilton, Playboy malikanesindeki partide eğlendi. Kızılderili kostümü giyen Hilton’a gecede kız kardeşi Nicky eşlik etti.

 
Golfçü Catherine
Catherine Zeta-Jones, Çin’de düzenlenen “Mission Hills Star Trophy” golf turnuvasına katıldı. Golfteki maharetlerini sergileyen 41 yaşındaki oyuncu, ödül töreninde de turnuvanın galibi Meksikalı Lorena Ochoa’ya ödülünü takdim etti.

Justin’den anı kitabı
Magazin gündeminden düşmeyen ve tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Justin Bieber, henüz 16 yaşında olmasına rağmen anı kitabı çıkardı. “First Step 2 Forever” adlı kitapta genç şarkıcının popstar olma yolunda yaşadıkları ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları bulunuyor.

Çekimler başladı
Hilary Duff, yeni filminin çekimlerine başladı. 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün “She Wants Me” adlı filmin Los Angeles’taki setinde görüntülendi. Duff’ın Kim Powers adlı karakteri canlandırdığı film, önümüzdeki yıl vizyona girecek.

Haberin Devamı

Seri katili canlandıracak
1890’larda yaklaşık 200 kişiyi öldürdüğü düşünülen Dr. HH Holmes adlı seri katilin hayatı beyazperdeye taşınacak. 2003 yılında Erik Larson’ın yazdığı “The Devil in The White City” adlı kitaptan sinema uyarlanacak filmde Dr. HH Holmes’i Leonardo DiCaprio canlandıracak.


şakacı çift
Geçtiğimiz gün Twitter’ından sevgilisi Eddie Cibrian’ın kendisine evlilik teklif ederken çekilen fotoğrafını paylaşan LeAnn Rimes, bu fotoğrafın bir şakadan ibaret olduğunu açıladı. Bir süredir basında nişanlı oldukları yönünde haberlerin çıktığını buna istinaden biraz eğlenmek istediklerini yazan Rimes, Universal stüdyolarını ziyaret ettikleri sırada bu fotoğrafı çektiklerini söyledi ve “biraz eğlenmek istedik” dedi.

Haberin Devamı


Eski sevgiliden sürpriz
Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine son verdiklerini açıklayan Blake Lively ve Penn Badgley, birlikte rol aldıkları “Gossip Girl” setinde sürekli bir aradalar. Geçtiğimiz gün 24’üncü yaşını kutlayan Padgley’e en büyük sürprizi kendi elleriyle pasta yaparak sete getiren eski sevgilisi Blake Lively’den geldi.

Oğlu olacak
Kanadalı şarkıcı Alanis Morissette, karnı burnunda tatil yaparken görüntülendi. 2009 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Mario Treadway’le mayıs ayında evlenen 36 yaşındaki şarkıcı, hamile olduğunu ağustos ayında duyurmuştu. Meksika’nın Cabo şehrinde tatil yapan şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!