Göksel’le “Hayat Rüya Gibi”

Güncelleme Tarihi:

Göksel’le “Hayat Rüya Gibi”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 12:31

Göksel, "Hayat Rüya Gibi" albümünde de 70`li yılların unutulmaz şarkılarını söylemeye devam ediyor. Göksel hayranlarına bir süpriz yaparak Teoman'la düet yaptığı 'Palavra'nın klibinin yönetmenliğini de Teoman'ın yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

2009 yılında çıkardığı "Mektubumu Buldun mu?" cover albümünde eski şarkılara yeni bir soluk getiren Göksel, "Hayat Rüya Gibi" albümünde de 70'li yılların unutulmaz şarkılarını söylemeye devam ediyor.

"Hayat Rüya Gibi” albümü yine sizi 70'li yılların sahil çay bahçelerinde sandalet ayakkabılarla gezdirecek. Çok bilindik, çok tanıdık şarkıları Göksel'in sesinden tekrar dinlerken, hayatın en gerçek rüya olduğunu anlayacaksınız.

2009’un en çok satan albümleri arasında yer alan “Mektubumu Buldun mu?” ile müzik listelerinin zirvesinden aylarca inmeyen başarılı sanatçı Göksel; dinleyicilerinin arzu ve beklentileri üzerine büyük bir heyecanla hazırladığı devam niteliğindeki yeni albümünü tamamladı. Nisan’ın son haftası müzik marketlerde yerini alacak çalışmanın adı “Hayat Rüya Gibi”.

Göksel; Bora Ayanoğlu, Fecri Ebcioğlu, Fikret Şeneş, Hulki Saner, Hüseyin Turgut Yarkent, Oktay Yurdatapan, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Şanar Yurdatapan, Ülkü Aker, Yalçın Tuna gibi büyük ustaların klasikleşmiş şarkılarından oluşan yepyeni repertuarını yaklaşık 7.500 şarkı arasından seçti.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb61e1f018fbb8f8bd84a1
HAYAT RÜYA GİBİ  

1- Başıma Gelenler
2- Ah Nerede
3- Sevil de Sevme
4- Hasretinle Yandı Gönlüm
5- Tek Başına
6 -Palavra Palavra
7- Ölsem de Bir kalsam da Bir
8- Eylül’de Gel
9- Kara Kara Gözler
10- Olmaz Olsun
11- İçime Sinmiyor
12- Kabahat Seni Sevende
13- Seninleyim
14- Deli Etme Beni

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!