Athena Gökhan dergah iddialarına noktayı koydu!

Güncelleme Tarihi:

Athena Gökhan dergah iddialarına noktayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 10:15

Geçtiğimiz günlerde Nureddin Cerrahi Dergâhı’nın yanında ev satın aldığı iddiaları ortaya atılan Gökhan Özoğuz, iddialara cevap verdi. Özoğuz: “Hiçbir cemaate bağlı değilim.” dedi ve ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Athena grubunun Gökhan'ı geçen akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'nin birincisi Emre Sertkaya ile toplantı yaptıklarını ve ikinci defa baba olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Özoğuz: “Eşim Melis'le ikiz bebek bekliyoruz. Birinin adı Ali olsun istiyorum. Çok güzel bir isim.” diye konuştu.

Athena Gökhan dergah iddialarına noktayı koydu

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergâhı'nın hemen yanındaki evi satın aldığı haberler ile ilgili, “2007'de haftanın 3-4 günü Türk Tasavvuf Musiki Vakfı'na musiki çalmaya, öğrenmeye gidiyorduk. Orada yıkık tarihi evler vardı.Onlardan birini alıp restore ettirdik. Orası cemaat evi değil, musiki okulu. Hiçbir cemaate bağlı değilim.” dedi. Özoğuz bu sözleri ile bir cemaate bağlı olduğu iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Athena Gökhan dergah iddialarına noktayı koydu

Gökhan Özoğuz kimdir?

Gökhan Özoğuz, 14 Ekim 1976 yılında dünyaya geldi. Özoğuz, Athena grubunun solistidir. Grubun gitaristi Hakan Özoğuz ile de ikiz kardeştir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real şarkısı ile temsil ettiler ve 195 puanla 4. olup Türkiye'nin Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkısını seslendirmiş oldular. En son, kardeşi Hakan ile birlikte O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!