Gökhan’la barıştık

Güncelleme Tarihi:

Gökhan’la barıştık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2009 00:00

Ruken Demirer, birkaç ay önce ayrıldığı Gökhan Şükür ile barıştığını açıkladı:

Haberin Devamı

“Ayrılmıştık ama uzun süreli bir ilişkide ne olacağı kestirilemiyor. Yeniden görüşmeye başladık. Evlilik içinse bir şey diyemem, sanırım bunun için erken.”

Ruken Demirer ve Gökhan Şükür üç yıl süren ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamış, bu ayrılığa da ailelerin sebep olduğu ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Demirer, suskunluğunu güzel bir haberle bozdu ve şükür’le barıştıklarını açıkladı.

Sizi son olarak “Gece Gündüz” dizisinde izledik. Nasıl dahil oldunuz bu diziye?
- Daha önce Altıoklar ile çalışmamıştım. Görüşmeye gittim ve senaryo çok hoşuma gitti. Benim en büyük şansım, partnerim Bülent Çakrak’tı. Onunla çalışmak keyifliydi. Ayrıca çok renkli bir rolüm vardı. Bir bölüm içinde dört ayrı karaktere bürünebiliyordum. Çünkü bir dolandırıcıyı canlandırıyordum.

Yaz için yeni projeleriniz var mı?
- “Gece Gündüz” yeni bitti. Yaz projelerinin de tam başlama dönemi ama daha netleşen bir şey yok. Ben çalışmaktan zevk alıyorum. “Yazın tatil yapayım, kışın çalışırım” demiyorum. Güzel bir proje gelirse kabul ederim.

Oyunculukta kurallarınız var mı?
- Evet, benim de bir sınırım var. Sadece izlenmesi için açık sahnelerin çekilmesini doğru bulmuyorum. Daha önce böyle bir teklif gelmedi bana, o yüzden çok düşünmedim üzerinde. Ama sanırım sevişme sahnelerinde oynamayı tercih etmem.

EVLİLİĞE HENÜZ HAZIR DEĞİLİM

Ekrandan bir süre uzak kaldınız. Kimi Gökhan şükür ile evlenip hamile kaldığınız için, kimi de diş teli taktırdığınız için oyunculuğa ve sunuculuğa ara verdiğinizi söyledi. Neden yoktunuz ortalarda?
- Diş telleri yüzünden... Bir süre tedavi gördüm. Evlenip hamile kaldığım, Gökhan’ın da bu yüzden beni çalıştırmadığı yazıldı ama ben kilo bile almamıştım, nasıl böyle yazdılar anlamıyorum. Gökhan’ın kuzeni evlenmişti. Sanırım onun düğününü, bizim zannettiler.

Gökhan Şükür ile ilişkiniz devam ediyor mu peki? En son bittiğine dair haberler çıktı ama siz hep suskunluğunuzu korudunuz.
- Evet ayrılmıştık ama uzun süreli bir ilişkide ne olacağı belli olmaz. şimdi de görüşüyoruz. Zaman ne gösterir bilmiyorum. “Ayrıldı barıştı” gibi olsun istemiyorum.

Sanırım birbirinizden kopmakta zorlanıyorsunuz...
- Evet, şu anda görüşüyoruz. Bana “Evlilik olur mu” diye sorarsanız, işte onu bilemiyorum. Evlilik bir kere olmalı. Kendimi gerçekten hazır hissettiğim ve karşımdakinin doğru insan olduğunu hissettiğim zaman evleneceğim.

Gökhan Şükür’ün doğru insan olmadığını mı düşünüyorsunuz yoksa?
- Hayır, o doğru insan ama zamanı erken.

Şükür ailesinin sizi istemediği iddiaları için ne diyeceksiniz? Gökhan Bey “ıstemeye geleceğiz” demiş ama gelememiş...
- Enteresan şeyler... Hatta son dakika mesaj atmış! Ben televizyonda gördüm bunu. ısim vermiyorlardı. ılk başta ilgimi çekti. Acaba kim diye bir baktım, kendi fotoğrafım! şoke oldum. Bizimki ciddi ve ailelerimizin bildiği bir ilişkiydi. Çok konuşmak istemiyorum ama onlar yanlış haberlerdi. Evlenmedim, hele hamile hiçbir zaman değildim.

İlişkiniz 3 buçuk yıldır devam ediyor, değil mi?
- Yani evet, devam etmeye çalışıyoruz.

3 buçuk yıl uzun bir süre. Evlilik vakti gelmiş diyebiliriz...
- Evet, bana da öyle geliyor. Ama zaten ayrılığın ardından ilişkimize yeni başladık. Bunları konuşmak için çok erken.

Evlenme teklifi ya da düğünle ilgili hayalleriniz var mı?
- Bana kalsa, sadece ailelerimiz ve çok yakın arkadaşlarımız olsun, gidip nikâh kıyalım. Gelinlikte bile en sadesini tercih ederim. Yıllar geçtikçe isteklerin değişiyor. Eskiden bara gitmeyi seviyordum mesela ama şimdi zevk vermiyor. Arkadaşlarımla evde yemek yapıp yemek istiyorum.

ARTIK DAHA SAKİNİM

Sık mı kavga edersiniz Gökhan Bey’le?

- Yok, ufak tefek tartışmalar oluyor tabii. Zaten öbür türlüsü eğlenceli olmaz.

O size göre daha ağırbaşlı duruyor sanki...
- Evet Gökhan sakin bir yapıya sahip. şimdi ben de biraz sakinleştim ama, duruldum. ılişkinin huzurlu olması daha iyi. Kavga işin tuzu biberi diyorum ama abartmamak lazım. Sonra ilişkiyi yıpratıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!