Gökhan’a yurtdışı yasağı başvurusu

Güncelleme Tarihi:

Gökhan’a yurtdışı yasağı başvurusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2005 01:57

Gamze Özçelik’in yeni avukatı Fatih Volkan, ‘tecavüz’ iddiasıyla hakkında dava açılan Gökhan Demirkol’a yurtdışı yasağı getirilmesi için mahkemeye dilekçe verdi.

GAMZE Özçelik’in kendisine tecavüz ettiği ve bu görüntüleri kayda alıp, internet aracılığıyla yayınladığı iddiasıyla dava açtığı Gökhan Demirkol’a, şimdi de yurtdışına çıkmaması için dava açılıyor. Bir süre önce Gamze Özçelik’in avukatlığını üstlenen Fatih Volkan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gökhan Demirkol’un, yurtdışına kaçma olasılığına karşı, önlemler almaya çalışıyor. Avukat Volkan, delillerin tam toplanmadığı gerekçesiyle Demirkol’a yurtdışına çıkış yasağı getirilmesi için önceki gün Kadıköy Adliyesi’ne dilekçe verdi.

Evden çıkmıyor

Bu arada psikoloji çok bozuk olan Gamze Özçelik, kendisini eve kapadı, sevgilisi Mehmet Mutlu’yla dahi görüşmüyor. Şile’de gerçekleşen, ‘Düşler ve Gerçekler’ dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra soluğu evinde alan Özçelik, avukatının sözünden dışarı çıkmıyor. Kimseyle telefonla görüşmeyen ünlü mankenin, sürekli gözyaşı döktüğü söyleniyor.

Basına konuşacak

Gamze Özçelik, suskunluğunu korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta salı günü basın toplantısı düzenleyerek bir açıklama yapmaya karar veren Özçelik, avukatının, ‘Biraz daha her şey netleşsin, ondan sonra konuşursun’ talimatı üzerine bu kararından vazgeçti... Ünlü manken birkaç gün içinde basın mensuplarının karşısına çıkacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!