Göç Zamanı dizisi ilk bölümü reyting birincisi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı dizisi ilk bölümü reyting birincisi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 23:50

Göç Zamanı dizisi Star TV'de başladı. İlk bölümüyle 30 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelen dizinin başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran paylaşıyor. İzleyenleri daha ilk bölümünde ekran başına kilitlemeyi başaran Göç Zamanı dizisi oyuncuları kimler?, Göç Zamanı konusu nedir?, Göç Zamanı 1. ilk bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

2016 yılının en iddialı yapımları arasında gösterilen Göç Zamanı, Mardin’den İstanbul’a uzanan güçlü bir kadının kızlarıyla olan göç hikayesini konu alıyor. Dizide Vahide Perçin, Cennet rolünde iken Talat Bulut ise Yılmaz karakterine hayat veriyor.

Çekimleri Mardin, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı'nda çekim yapılan illerin zengin doğa ve kent görüntülerinden sahneler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik oturuyor.

Cumartesi dizileri arasında Göç Zamanı reyting sıralamasında lider!

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlerin karşısına çıkan Göç Zamanı dizisinin ilk bölümü Cumartesi dizileri arasında reytinglerde lider oldu. Göç Zamanı reyting listelerinde (diziler arasında) TOTAL'de 1. olurken, AB'de ise 2. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Göç Zamanı 1. Bölüm 1. Fragman

GÖÇ ZAMANI KONUSU

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun;  gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin;  onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor. 

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Göç Zamanı 1. Bölüm 2. Fragman

GÖÇ ZAMANI'NIN MÜZİĞİ DİNLENME REKORLARI KIRIYOR!

Göç Zamanı'nın tanıtımlarında Mümin Sarıkaya tarafından yorumlanan 'Ben Yoruldum Hayat' adlı eser dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI OYUNCULARI

30 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Star TV'de yayınlanan ''Göç Zamanı'' dizisinin oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Cennet), Talat Bulut (Yılmaz), Tilbe Saran (Hanım), Engin Benli (Artem), Cansu Tosun (Zümrüt), Arzu Gamze Kılınç (Sevgi), Elif Ceren Balıkçı (Kiraz) ve Gürkan Günal (Yemin) rolünde oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!