Göç Zamanı 3. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı 3. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 20:52

Göç Zamanı 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştıkları Göç Zamanı dizisinin yeni bölümü 13 Şubat akşamı Star TV'de seyircisiyle buluşacak. Peki; Göç Zamanı 3. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Göç Zamanı 3. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı ‘Göç Zamanı’ 30 Ocak Cumartesi günü yayınlanan ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazandı ve sosyal medya da çok konuşuldu.

Başrolleri Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın paylaştığı Mardinli bir Anadolu kadının hikâyesini konu alan, ‘Göç Zamanı’ başarılı oyunculuklarıyla çok beğenildi.

GÖÇ ZAMANI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Seyircilere heyecan dolu dakikalar yaşatan Göç Zamanı 2. bölümü 6 Şubat Cumartesi akşamı ekrana geldi. Merak uyandıran bir final ile sonlanan dizinin 2. son bölümünden sonra şimdi de Göç Zamanı 3. bölümde neler yaşanacağı merak konusu.

Peki; Göç Zamanı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Göç Zamanı 3. bölümünde neler yaşanacak? bu soruların cevabını 13 Şubat'ta ekrana gelecek Göç Zamanı 3. yeni bölümünde öğreneceğiz. Ancak ondan önce yeni bölüm tüyolarını fragman sayesinde öğrenebileceğiz.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI 3. BÖLÜM FRAGMANI 

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Cennet ve kızları için yeni bir hayat başlıyor.

Cennet öz oğlu Yemin’in namlusunun ucundadır. Yemin Cennet’in canına kastedecek kadar karartmıştır gözünü, ya onu ve kızlarını alıp memlekete götürecek ya da namusunu temizleyecektir. Yılmaz, Cennet’i kurtarmak isterken yaralanır. Cennet’in ana yüreği ise Yemin’i polise teslim etmeye elvermez, canını da almaya çalışsa öz evladıdır Yemin. Yılmaz ve Artem’in yardımlarıyla Cennet ile kızları için yeni bir hayatın kapıları aralanır. Yılmaz onları evinde misafir eder ancak Yemin’den kurtulmaları o kadar da kolay değildir. Babasının ölüm haberini alan ve iyice bilenen Yemin adım adım peşlerindedir. Cennet ve kızları da Cemal’in ölüm haberiyle sarsılır. Zümrüt’ün okuma hayali ailesinin felaketi olmuştur, pişmanlık ve suçluluk içinde kavrulan Zümrüt için yolun sonu görünmüştür artık. Zümrüt annesini ve kardeşlerini kurtarmak uğruna hayalinden vazgeçip Yemin’e teslim olacaktır.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Reyting listesinde zirveye oynadığını daha ilk bölümden gösteren Göç Zamanı 1. bölümünün ilk sahnelerinde yıllardır Mardin'de çocuklarıyla kuma hayatı yaşayan Cennet'in sabrının taştığını ve buna bağlı olarak çocuklarının geleceğinin kendi yaşadığı hayat gibi olmaması için nasıl çaba gösterdiğine şahit olduk.

Zümrüt'ün Hukuk Fakültesi'ni kazanmasına rağmen babası (Cennet'in kocası) zorla onu kendinden yaşça büyük birisiyle evlendirmek istemesi, Cennet'in çocukları için dönüm noktası olacak bir karar almasına neden olur. Daha fazla bu zulmü yaşamak istemeyen Cennet, ilk olarak kızlarının sütüne zehir katarak intihar etmeyi dener. Ancak vicdanının sesine yenik düşer. Seyircileri etkileyen bu sahne Cennet için hayatının dönem noktası olmuştur ve dizinin asıl hikayesi de bu sahneden sonra başlar.

Haberin Devamı

Hukuk Fakültesi'ni kazanan kızı Zümrüt'ün okuması için her şeyi göze alan Cennet, çocuklarıyla beraber İstanbul 'a kaçmayı kafasına koyar. Cennet evinde halı dokuyarak para biriktirmektedir ve İstanbul'da yaşayan Artem Bey'e dokuduğu bu halıları satmaktadır. Cennet dokuduğu halıları sattığı Artem Bey'in daha önce kızını Üniversite'de okutması için yardım teklifine güvenmiştir. Buna dayanarak Cennet, İstanbul'a gitmek için kızlarıyla birlikte yola koyulur.

Ancak işler Cennet'in planladığı gibi gitmemiştir. Önce Mardin otogarı'nda kocası ve oğlu Yemin'in kendilerini aradıklarını görür ve otobüse binmekten vazgeçer. Otogar'da karşılaştıkları tanımadıkları birinin arabasına binerler. Sürücü Zümrüt'ü taciz ettiği için Cennet ile kızları Adana'dan trene binerek İstanbul'a doğru yola koyulurlar. Fakat tren'de de bütün parasını çaldırmıştır. Bu da yetmezmiş gibi trende kendilerine yardım edeceğini söyleyen bir kadın satıcısı ile karşılaşmışlardır. Kadının getirdiği otelde ise polis baskınına uğramışlardır. Tam bu sırada Yemin baskın yapar ve Cennet'i vuracakken kaçmayı başarırlar.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA GÖÇ ZAMANI KONUŞULDU!

Göç zamanı yayın süresince 5918 tweet atıldı. İlk bölüm ve devamında tekrar bölümü süresince Türkiye ‘de TT’de kaldı.

Dizi sosyal medya da hikayesi örgüsü beğeni toplarken, özellikle oyuncu kadrosu ile de öne çıktığı yorumları yapıldı. Oyuncuların dizinin ilk bölümü için beklentiyi arttırdığı konuşulurken seyirciler dizinin ilk bölümünde görüntülerin ve sahnelerinin etkileyici olduğunu dile getirdiler.

GÖÇ ZAMANI KONUSU

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI DİZİ MÜZİĞİ DİNLENME REKORLARI KIRIYOR!

Göç Zamanı'nın tanıtımlarında Mümin Sarıkaya tarafından yorumlanan 'Ben Yoruldum Hayat' adlı eser dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

GÖÇ ZAMANI OYUNCULARI

30 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Star TV'de yayınlanan ''Göç Zamanı'' dizisinin oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Cennet), Talat Bulut (Yılmaz), Tilbe Saran (Hanım), Engin Benli (Artem), Cansu Tosun (Zümrüt), Arzu Gamze Kılınç (Sevgi), Elif Ceren Balıkçı (Kiraz) ve Gürkan Günal (Yemin) rolünde oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!