GLEE oyuncularından seksi pozlar

Güncelleme Tarihi:

GLEE oyuncularından seksi pozlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 17:03

Haberin Devamı

Boru dansı zorladı
 
Yeni filmi “Welcome to the Rileys”in galasına katılan Kristen Stewart, filmdeki boru dansı sahnesinde oldukça zorlandığını itiraf etti.

Kristen Stewart, “Welcome to the Rileys” adlı yeni filminin New York’taki galasına katıldı. Filmde asi bir genç kızı canlandıran Stweart, Valentino elbisesi ve Brian Atwood marka ayakkabılarıyla göz doldurdu. Filmdeki boru dansı sahnesi için iki hafta ders aldığını açıklayan genç yıldız, “ıki hafta ders aldım ve bunu nasıl yapacağımı öğrendim. Bacağımda çürükler oluştu. Acı verici görünmüyor aslında ama öyle. Gerçekten zor bir şey” dedi.
--
Düet yaptılar
Marc Anthony geçtiğimiz gece Porto Riko’da konser verdi. Eşi Jennifer Lopez de onu bu konserde yalnız bırakmadı. Anthony konserde kapanış şarkısını söylerken eşi Lopez’i de düet yapmak için sahneye davet etti. Eşinin bu teklifini kırmayan seksi yıldız, soluğu sahnede aldı. Sevilen çift, yaptıkları düetle Porto Rikolu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

-----------
Doktor kontrolü
Geçtiğimiz perşembe günü New York’ta bir erkek çocuk sahibi olan Alicia Keys ve Swizz Beatz, bebeklerini doktor kontrolüne götürdü. Çocuklarının adını Egypt (Mısır) koyan çift, doktor kontrolünden sonra New York sokaklarında dolaştı. Çiftin bebeklerinin adını neden Egypt koyduğu ise hâlâ merak konusu.
-----------

Ha kadını öpmek ha erkeği!
Julianne Moore, Allure dergisine kapak oldu. Derginin kasım sayısına seksi pozlar veren başarılı oyuncu, geçtiğimiz yıl gösterime giren “Chole” filminde genç oyuncu Amanda Seyfried ile olan öpüşme sahnesi hakkında da konuşu. Bir erkeği öpmekle bir kadını öpmek arasında fark olmadığını söyleyen oyuncu, farkın tanıdığınız birisiyle tanımadığınız birisini öpmek olduğunu söyledi.
------------------

Bu da ıngiliz Gaga
ıngiliz şarkıcı Natasha Bedingfield, yeni single’ına klip çekti. 7 Aralık’ta “Strip Me” adlı bir albüm çıkaracak olan 28 yaşındaki şarkıcı, aynı adı taşıyan single’nın klibinde değişik saçlarıyla Lady Gaga’ya benzetildi.
-----------------

Korkusuz çift
Birçok zorlu rolün üstesinden gelen Brian Austin Green ve eşi Megan Fox, geçtiğimiz gün ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Pahrump şehrindeydi. ıkili, burada kedigillerin bulunduğu bir çiftliği de ziyaret etti. Çift, burada bir kaplanla poz vermekten çekinmedi.

----------- 
Glee oyuncularından seksi pozlar
ABD’nin en sevilen müzikal dizilerinden Glee’nin oyuncuları GQ adlı erkek dergisi için kamera karşısına geçti. Lea Michelle, Cory Monteith ve Dianna Agron, bu pozlarla derginin kapağında yer aldı. Son olarak Marie Claire dergisinin ıngiltere edisyonu için üstsüz poz veren Lea Michelle, rol arkadaşlarıyla da arasının ne denli iyi olduğunu anlattı: “Bir keresinde çok kötü bir gün geçiriyordum ve Cory’yi aradım. O da bana dondurma ve ‘Madea Goes to Jail’ filmini getirdi. Onun sayesinde hayatımdaki en güzel günlerden birisini geçirdim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!