Gladio izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Gladio izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 00:00

“Kurtlar Vadisi Gladio” filminin galası önceki akşam Haliç Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 900 kişi kapasiteli üç sinema salonunun da hınca hınç dolmasına rağmen gecede davetlilerin bir kısmı salonların dışında kaldı

Haberin Devamı

GALADAN FOTOĞRAFLAR 

KURTLAR VADİSİ GLADIO'NUN GALASI - WEB TV    

KURTLAR VADİSİ: GLADIO FOTO GALERİ          

“Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin efsaneleşen karakteri İskender Büyük’ün hikayesini konu alan ve Türkiye’de son 20 yılda yaşanan önemli olaylara ışık tutan “Kurtlar Vadisi Gladio” filmi, önceki akşam izleyiciyle buluştu. Haliç Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki gösterime, 1000’i aşkın davetlinin katılması küçük çapta bir izdihama yol açtı. Yapımcılığını Pana Film, yönetmenliğini Sadullah şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu Raci şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı, 20 Kasım’da vizyona girecek olan filmin ilk gösteriminde sanat dünyasından pek çok ünlü isim hazır bulundu.

GECEDEN NOTLAR                  

* İskender Büyük’ü oynayan Musa Uzunlar, “Muro filminden sonra Mustafa Üstündağ diziden ayrılmıştı. Acaba İskender Büyük’ün de akıbeti aynı mı olacak?” sorusuna, “Kararı senaristler verecek” diye yanıt verdi. 

* Elif Dürüst, herkes film izlemek için salona girdiği sırada, şirin-Neşet Yalçın çifti ile geldi.  

* Zerrin Özer, galaya eski eşi Levent Süren’in Necati şaşmaz hayranı 4,5 yaşındaki yeğeni Dünya ile katıldı.

* İskender Büyük maskesi takarak dikkat çeken şafak Sezer, Cem Yılmaz’ın “Komedyenler arasında bir numarayım” sözüne esprili bir yanıt verdi: “O bir numaraysa ben de yedi numarayım.”

* Necati şaşmaz, gala akşamı hayatını kaybeden gazeteci-yazar ve senarist Ömer Lütfü Mete’yi andı.

* Ebru Destan, “Çok yakında oyuncu olarak karşınıza çıkacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!