Girdap dizisinin oyuncuları belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Girdap dizisinin oyuncuları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 19:45

İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yeni sezonda TV ekranlarına merhaba diyecek olan Girdap dizisinde yer alacak isimler belli oldu. Girdap dizisi oyuncuları haberimizde.

Haberin Devamı

Birbirinden etkileyici senaryo ve oyuncu kadrolarına sahip birçok farklı dizi ve film ile Türk televizyon dünyasının geniş ivme kazandığı şu günlerde yeni bir dizi daha çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Girdap dizisi, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybeden dört kardeşin yaşamını konu alıyor. Kardeşlerin hüzün dolu yaşam hikayelerini etkileyici bir senaryo ile ekranlara taşıyacak olan dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Dramatik bir yaşam hikayesinden uyarlanarak Ali Demirel tarafından kaleme alınan, Avcı Yapım tarafından ise hayata geçirilen Girdap dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Titiz bir ekip çalışması ile çalışmalarına devam edilen Girdap dizisi, yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Anne ve babalarını trafik kazasında kaybeden dört kardeşin hayata tutunma çabalarını dramatik bir senaryo ile birleştiren Girdap dizisinde ekranların başarılı oyuncularından Arzu Yanardağ ve Metin oyuncuların olacağı kesinleşti.

Öte yandan Türk sinemasının efsane oyuncularından Perihan Savaş, Güngör Bayrak, Levent İnanır ve Mahmut Hekimoğlu diziye dahil olan isimler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!