Gigi'ye Türkiye'den de talip var

Güncelleme Tarihi:

Gigiye Türkiyeden de talip var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 11:38

Hong Kong’da babasının kendisiyle evlenecek erkeğe milyonlarca dolar vadettiği Gigi Chao’ya Türkiye’den bile talip çıktı. Genç kadın Facebook’tan gelen arkadaşlık taleplerinin kendisini delirttiğini belirterek babasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Gigi Chao, Facebook sayfasına yazdığı notta, “Ailenin akli dengesini koruması açısından, Babacığım lütfen vaadini geri çek!!!” derken kendisine gelen arkadaşlık taleplerini de kabul etmeyeceğini söyledi.

Genç kadın, notta “Bu insanlar nereden geliyor? Kudüs, Etiyopya? İstanbul? Çok gülünç bunlar” diyerek Türkiye’den de talipleri olduğunu belirtti.

Baba Cecil Chao ise South China Morning Post gazetesine yaptığı açıklamada, Çarşamba sabahı açıklama yaptığı andan bu yana 100 kadar taliplinin kapısını çaldığını belirterek, “İnsanlar bana mektuplar, e-postalar, fakslar gönderiyor. Ama henüz gelenleri okuyamadım. Konuyu Gigi ile konuşmam gerek. Ancak para istemediğini sadece kızımı tanımak istediğini yazanlar da var” dedi.

Cecil Chao, lezbiyen olan kızının geçtiğimiz günlerde Fransa’da gizlice Sean Eav adlı bir kadınla evlenmesi üzerine kızını evlenmeye ikna edecek erkeğe 65 milyon dolar önermişti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!