Gerçek aşkına döndü

Güncelleme Tarihi:

Gerçek aşkına döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 14:50

Pınar Aydın, şarkı yarışması “Akademi Türkiye”nin en başarılı finalistlerinden biriydi. Sadece enerjisi ve star ışığıyla değil, yarışma arkadaşlarından Özgür Çevik ile yaşadığı aşkla da dikkat çekti. Hukuk okurken müzik için okulunu bırakan, ancak aradığını bulamayınca dizi setlerine yönelen Aydın, asıl çıkışını “Arka Sokaklar” ile yaptı. Ardından işi başrole kadar ilerletti. Şimdi gündeminde yeniden albüm var.

Haberin Devamı

“Akademi Türkiye” ile tanındınız. Bu yarışma size neler kattı? 

- “Akademi Türkiye”, benim için dönüm noktasıydı. Bu yarışma müzik ve oyunculuk kariyerim için başlangıç oldu. Her şeyi ona borçluyum aslında. Yarışma için bazı fedakârlıklar yapmıştım. İyi ki de yapmışım, çünkü şimdi geldiğim noktadan memnunum.
 
Bu tarz yarışmalarla yıldızı parlayan birçok isim kısa sürede unutuldu. Siz neler yaşadınız?
       
- Eğer kaliteli bir kumaşsanız, sizi işleyecek terziler bulabilirsiniz. Bir gün bir yerde keşfedilirsiniz ya da siz kendinizi ifade edebilmek için yollar ararsınız. Ben bana verilen bu yeteneği kullanarak bir şeyler yapmaya devam ediyorum ve edeceğim de. Dolayısıyla ileride, iyi projelere adım attıkça adımdan çok bahsettireceğime inanıyorum.

HİÇ KİMSEDEN DESTEK GÖRMEDİM

Müzik konusunda yeteneklisiniz. Oyunculuk maceranız nasıl başladı peki?

- Oyunculuğa BKM’nin dizi teklifiyle başladım. “Savcının Karısı” adlı dizide ilk oyunculuk deneyimimi yaşadım. Sonrasında “Arka Sokaklar” geldi ve böylece işi ilerlettim. Ardından da “Kız Kaçıran” dizisinde başrolü üstlendim.

Oyunculuk müziğin önüne mi geçti?

- Müzikte çok terslikler, şanssızlıklar yaşadım. Oyunculukta ise tam tersi, güzel dizilerde yer almayı başarabildim. Ama müzikte de aynı başarıyı yakalayacağıma inanıyorum, çünkü çok güzel projelerim var. Oyunculuk müziğin önüne geçmedi, ben ikisini de bir şekilde yapacağım.

Bir röportajınızda bu piyasada hiç kimseden destek görmediğinizi söylemişsiniz. Şimdi de “Müzikte çok şanssızlıklar yaşadım” diyorsunuz. Birilerine karşı kalp kırıklığınız mı var?

- Aslında bu piyasada en büyük destekçim, avukatım Aydın Kurban. Ona birçok şey borçluyum. Piyasada başka kimseden destek gördüğümü söyleyemem. Kırgınlığım yok, çünkü ben her zaman insanlara karşı iyi niyetliyimdir. Kimse bana yardım etmek zorunda değil ama tabi yardımları olsaydı her şey daha farklı olabilirdi...

SANIRIM İNSANLAR BENİ SEVİYOR

Artık ünlü birisiniz. Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz?


- Çok güzel tepkiler alıyorum. Sevmeyenler vardır elbet ama bana gelen eleştirilerin hepsi çok olumlu. Sanırım insanlar beni seviyor. Bu da bana mutluluk veriyor.

İlk zamanlar acemiliğinizden bahsetmişsiniz. Şimdi neler değişti? Kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyor musunuz?

- Acemilik her zaman yaşanacaktır. Her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Yanlışlarımız da oluyor. Yargılanabiliyoruz ama hatalarımızı en aza indirgemeye çalışıyoruz işte. İlk zamanlarıma göre tabii ki kendimde gelişmeler görüyorum ama hiçbir zaman “Evet şimdi oldum” diyemem. İnsan öyle dediği an yanlış yapar. İyi olduğumuza inansak bile kendimize sürekli yeni bir şeyler katmalıyız.

YENİ ALBÜM ÇOK YAKINDA GELECEK

Hukuk okurken okulu bıraktınız. Neden?

- Hukuk okurken, “Akademi Türkiye” yarışmasına girmeye hak kazandım ve okula ara vermek durumunda kaldım. Daha sonra da devam etmek istemedim, çünkü hepsi bir arada zor oluyordu. Tercih yapmam gerekti ve ben tercihimi bu yönde kulandım. Bir zararını da görmedim. Bu iyi bir şey değildi belki ama pişmanlık duymadım. Tabii herkes benim kadar şanslı olmayabilir...

 Müziğe ara mı verdiniz yoksa yakın zamanda albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?

- Ara vermedim, şu anda bir albüm projem var ve çok yakında onu sizlerle paylaşacağım. Müzik asla hayatımdan çıkamaz. Buna izin vermem. En büyük hayalim sahneler. Güzel şovlar yapacağım, buna inanıyorum. Umarım şansım açık olur.

BENİM KURALLARIM YOK

Haberin Devamı

Fobileriniz nelerdir?

- Karanlık beni ürkütür. Her şeyi net görebilmeyi istemem aslında ama göremeyince de korkarım işte. Onun dışında kedilerden biraz korkuyorum. Korkuyu anlatmak imkansız. Bazen neden korktuğunuzu bile bilemezsiniz.

Hayat felsefenizi sorsam...

- Hayatı çok seviyorum. Mutlu olmak için ne gerekiyorsa her zaman onun arkasındayım. Kurallarım azdır. Hatta yoktur diyebilirim, çünkü kuralları pek sevmem. Hayatımdan fazla taşları eksiltmekten korkmam. Ben nerede olabiliyorsam, oradayım işte...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!