“Genco” birinci

Güncelleme Tarihi:

“Genco” birinci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 16:11

Kanal D’nin yeni dizisi “Genco”, daha ilk bölümden izleyicilerin gönlünde taht kurup, milyonları ekran başına kilitledi ve birinci oldu.

Kanal D’nin başrollerinde Alpay Atalan, Selen Seyven,Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Çiğdem Tunç, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in oynakları, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı, yapımını D Productions’ın üstlendiği yeni dizisi “Genco”nun Salı akşamı ekrana gelen ilk bölümü Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

“Genco” birinci

 

Bir gece aniden yitip giden geleceğin, değişen yazgıların, kesişen kaderlerin ve her şeye rağmen yeniden filizlenen umutların, büyük aşkların hikayesini anlatan dizi izleyicilerden de tam not aldı. Sürükleyici öyküsüyle daha ilk bölümden ekranların yeni gözdesi olmayı başaran “Genco”, Tüm Kişiler’de yüzde 4.1 reyting ve yüzde 17.8 izlenme payı ile birinci oldu.Üniversite gençlik dizisi “Genco”nun önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümü de sürprizlerle dolu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!