Genç ve taze

Güncelleme Tarihi:

Genç ve taze
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

İşte Vakkorama'nın 1999 ilkbahar-yaz koleksiyonu

Kadınlar, günün her saati yeni heyecanlar yaşamaya hazır olduklarını giysileriyle kanıtlayacaklar. Romantik, etkileyici ve gizemli olmak isteyenler için moda renkler pembe, kırmızı ve beyaz. Gri ve siyah kumaşlardan yapılmış giysiler, masum ama bir o kadar da çekici kadını simgeliyor. Günün her saatinde yeni heyecanlara açık olmak isteyenler bu koleksiyondan seçecekleri giysilerle isteklerini gerçekleştirebilirler. Yeni modanın sloganı:

Romantik, etkileyici ve gizemli kadın anlayışıyla hazırlanan modelleri Sara Powell sundu. Erkek giysilerini ise Phillipe Renaud izleyicilere tanıttı.

Pantolon, tatil aylarının simgesi olacak.Bol ve yırtmaçlı paçalar, haki renk çok tutulacak. Blue jean pantolonların modası ise devam ediyor. Fakat paçalar çok dar.

Yeni koleksiyonda ‘‘Division’’ başlığı altında sunulan giysilerde masum ama bir okadar da çekici, ağır başlı ama aynı zamanda fettan kadın görüntüsü sergileniyor. Karpuz kollu, bol etekli elbiseler terlikle giyiliyor. Erkekler için bej rengi, yazın simgesi.

Vakkorama'nın koleksiyo-nunda sıcak yaz günleri için derin dekolteli sırtı açık elbiseler sunuldu.(üstte) Yazın en gözde renkleri arasında siyah ve beyaza ağırlık verildi. Erkek ise bol paçalı pantolon ve üç düğmeli ceketlerle gömlek yerine tişört giyecekler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!