Genç şarkıcı Çağatay Akman'dan çirkin mesaj

Güncelleme Tarihi:

Genç şarkıcı Çağatay Akmandan çirkin mesaj
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 08:56

Son dönemde 'Gece gölgenin rahatına bak' isimli şarkıyla tanınan ve özellikle sosyal medyada büyük takipçi kitlesine ulaşan şarkıcı Çağatay Akman yaptığı homofobik paylaşımla tepki topladı.

Haberin Devamı

Twitter adresini aktif bir şekilde kullanan 18 yaşındaki şarkıcı hesabından, “Sessizce hapşırmaya çalışan erkek i...dir" diye yazdı.

Takipçilerinin tepkisini çeken Akman’a bir Twitter kullanıcısı, “Senin gibi dar görüşlü saçma sapan düşünceli insanlar 100 milyon tık alıyo, sanat yerlerde resmen… yazık be” diye yazınca Akman, “Bak bak sessiz hapşuran nasıl kendini belli ediyor :)” diye karşılık verdi.

Paylaşımları tepki alan Akman'ın daha sonra twitter hesabını gizlediği görüldü.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Konuyla ilgili şu basın açıklaması yapıldı:

2 Gün Önce, Sanatçımız Çağatay Akman’ın twitter hesabı, kısa bir süreliğine kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve onun adıyla iki  paylaşım yapılmıştır. Sanatçımız kendisine ait olmayan bu paylaşım  yüzünden bazı kesimler tarafından hedef haline getirilmek istenmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi, Sanatçımızın bundan sonra da kimsenin bireysel tercihleri ile ilgili fikirlerini, siyasi eğilim ve kişileri rencide edici  iletileri  sosyal medya hesaplarından paylaşma gibi bir tercihi olmayacaktır. 

Haberin Devamı



Genç şarkıcı Çağatay Akmandan çirkin mesaj


SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!