Genç bir anne olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Genç bir anne olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 00:00

Çok nadir röportaj veren, sevgilisi Leonardo DiCaprio ile birlikte paparazzileri atlatma konusunda uzman olan İsrailli ünlü top model Bar Refaeli, Tel-Aviv’de ailesiyle birlikte yaşadığı çiftliğin kapılarını Hello! dergisi için açtı. Bar, "Genç bir anne olmak istiyorum ve bir sürü çocuğum olmasını arzu ediyorum..." diyor.

Sevgilisi Leonardo DiCaprio kadar tanınan, annesi Tzipi gibi model olan Bar Refaeli, köklerine çok bağlı. Kısa yolculukları ve fotoğraf çekimleri arasında, doğduğu ülke İsrail, onun sığınağı oluyor. Ve o nereye giderse, ailesi de onunla gidiyor. Annesi onun sadece menajeri değil, aynı zamanda rehberi de. Bar, ailesiyle birlikte Tel-Aviv’e 20 dakika uzaklıkta olan şık bir banliyöde yaşıyor. Dört tane safkan Arap atı, duvarlarla çevrili bahçelerinin ahırında besleniyor. Bar’ın babası, kovboy ruhuna sahip biri. Bar’ın annesi Tzipi, babası ile tanıştığında, o, bir gece kulübünün sahibi olan ilk eşinden henüz ayrılmıştı. Şu anda 31 yaşında olan oğlu Neil vardı. "Herkes, yalnızca üç haftadır tanıdığım bir çiftçiyle evlendiğim ve Warren Beatty’den ayrıldığım için deli olduğumu düşünmüştü" diyor gülerek.

İbranice’de ’oğul’ anlamına gelen Bar, dokuz ay sonra dünyaya gelmiş. Ve şu an 21 yaşında olan Doar, ardından şimdi 11 yaşında olan On doğmuş. Tzipi onlar için "Yaşadığımı kanıtlayan ve bana galibiyeti hissettiren dört harika çocuk." diyor.

Bar Refaeli, ilk fotoğraf çekimine gittiğinde, henüz sekiz aylıkmış. "Çok güzel bir iş, ama zor yanları da var" diyor ve bunu şöyle açıklıyor: "Referans noktanızı kaybediyorsunuz ve artık tam olarak nerede yaşadığınızı bilemiyorsunuz. Hayatımın çoğu otellerde ve uçakta geçiyor."

LEONARDO MU? YORUM YOK

Peki Leonardo Di Caprio? "Yorum yok" diyor Bar. Parmağında yüzük ya da odasında Leonardo’nun herhangi bir resmi de yok. Eğer Leonardo hakkında konuşmak için ısrar ederseniz, dişlerini sıkıp, kaşlarını çatarak: "Hiçbir yolu yok, bu konu hakkında konuşmayacağım" diyor. Bu çok kötü! Güzel bir model ve ünlü bir Hollywood yıldızı arasında çok konuşulan bir aşk... Öte yandan Leonardo’nun annesi Lynn, Bar’ın annesi Tzipi’ye çok yakın ve ikisi de aynı sektörde işlerine kendilerini adamışlar.

Geçen mart ayında, Bar ve Leonardo, Tel-Aviv’deki çiftliğe beraber gittiler mi? Bunun bilinmesi onlar için bir "kabus". İkisi de, hiç kimse bilmesin diye El Al yerine, Lufthansa’dan business class iki bilet almışlar. Ama maalesef, ’13 gazeteci bir basın toplantısından dönerken onları görüp herkese anlatmış.’ Uçak havaalanına indiğinde, yüzlerce medya mensubu alanda onları bekliyordu. Bar o günü şöyle anlatıyor: "Televizyon kanallarına ait iki paparazzi helikopteri evin etrafında uçuyordu. Birbirimizi duyamıyorduk. Ev, dışarı çıkmamızı bekleyen yüzlerce gazeteci tarafından çevrilmişti. Komşularımızın çitlerinin üzerinden atlayarak kaçtık."

Bar’a geleceğe dair hayallerini sorduğumuzda "Genç bir anne olmak istiyorum ve bir sürü çocuğum olmasını arzu ediyorum" diyor ama gülerek ekliyor: "26 ya da 27 yaş hálá genç."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!