Geçmişe yolculuğa hazır mısınız?

Güncelleme Tarihi:

Geçmişe yolculuğa hazır mısınız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2010 00:00

Kanal D’nin yeni sezondaki flaş yapımlarından “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, yayın hayatına bu akşam başlıyor. Denizci Ali Akarsu’nun yasak aşkı uğruna ailesini nasıl parçalanmanın eşiğine getirdiğini anlatan dizide öykü 60’lı yıllardan günümüze uzanıyor.

Haberin Devamı

İŞTE İDDİALI DİZİNİN KİLİT KARAKTERLERİ (FOTO-ANALİZ)   

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki” nihayet başlıyor. Başlıca rolleri Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah ve Emir Berke Zincidi’nin üstlendiği dizide Meral Çetinkaya, Mete Horozoğlu, Orhan Alkaya, Mehmet Gürhan, Zeyno Eracar, Nilperi Şahinkaya, Dila Akbaş, Tolga Güleç, Salih Bademci, Ferit Kaya, Simay Küçük, Sercan Badur, Yeliz  Kuvancı ve Şenay Aydın da önemli rolleri paylaşıyor.
  
6 yaşındakiOsman anlatıyor 

Öykü ve senaryosunu Coşkun Irmak’ın yazdığı, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de olaylar, 6 yaşındaki Osman’ın gözünden anlatılıyor. Hikâyesi 1967 yılında başlayan dizi, denizci Ali Akarsu’nun Hollandalı Carolin’le yaşadığı yasak aşkı ve bu aşkın ailesini nasıl parçaladığını anlatıyor. Bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek ilk bölümün konusu ise şöyle:

Ali Kaptan eve dönüyor

Uzun yol gemilerinde kaptanlık yapan Ali Akarsu, zamanının çoğunu ailesinden uzakta geçirmektedir. Ailesini bir arada tutan, dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan eşi Cemile’dir. Ali, uzun bir seferin ardından evine döner. Ev ahalisini, özellikle de Cemile’yi tatlı bir telaş alır. Mete, Berrin, Aylin ama en çok da dört çocuğun en küçüğü olan Osman babasının dönüşünü pencerede beklemektedir. Ali her ne kadar ailesine kavuştuğu için mutlu görünse de, halinde bir gariplik vardır. Akarsu ailesinin hayatı, Cemile’nin kocasının ceketinde bulduğu mektupla tamamen değişecektir...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!