Gecenin Kraliçesi 3. bölümünde şoke eden detay! - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 3. bölümünde şoke eden detay - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 14:49

Ekranların yeni fenomen dizisi Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluşan Gecenin Kraliçesi 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki; yeni bölümde neler olacak? Kartal, tüm gerçeği Aziz’e anlatacak mı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı televizyon dünyasının yeni fenomen dizisi Gecenin Kraliçesi, tüm heyecanı ile devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve bol entrikalı, nefes kesen senaryosu ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, bu hafta 3. Bölümü ile seyircinin karşısına çıkmayı bekliyor.

Heyecanın giderek yükseldiği yeni bölümde bakalım bizleri eler bekliyor. Geçmişte yaşanan tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? Kartal, gerçekleri Aziz’e anlatacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak olan Gecenin Kraliçesi 3. Bölümde.

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberin Devamı

Gecenin Kraliçesi 3. Bölümde neler yaşanacak?

Kartal, kendisini yüzüstü bırakan Selin’i Aziz’in yanında görür ve deliye döner. Kartal’ın yazdığı veda mektubunu okuyan Esra ise yıkılır. Kartal’ın peşine düşer.

Diğer yandan Aziz’in yanında Selin ve Osman’ın de eve geldiğini gören Mert, Selin’in para için Aziz’e yaklaştığını düşünür. Bu durumdan endişe duyan Hüma ve Hakan, Mert’in kötü birşey yapmasından korkarlar ve Mert’i sakinleştirmeye çalışırlar. Ancak her ne kadar Mert’i sakinleştirmeye çalışsalar da diğer yandan Selin’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için gizliden araştırma yapar.

Tam o sırada Esra, peşine düştüğü Kartal’ı aramak için Emre’nin evine gelir. Kartal ve Selin’in beraber olduklarını düşünen Emre, ikisinin birlikte kaçtıklarını zanneder. Ancak durumu Esra’ya söyleyemez, deliye dönen Esra’yı sakinleştirerek evine gönderir.

Esra’nın arkasından çevirdiği oyunları öğrenen Kartal, kendisinin ve ailesinin başına gelenlerden kendini sorumlu hisseder. Esra, Kartal’ın kendisini terk ettiğini söyleyince Aziz ve Mert çıldırır. Selin ise yaşanan bu olaylardan hiç haberi yokmuş gibi davranmaya devam eder. Ancak tesadüfen öğrendiği gerçek karşısında şok geçirir. 4 yıl önce Kartal ile yaşadığı aşkın bitmesine Aziz sebep olmuştur. Kızının darmadağın olmuş haline üzülen Aziz ise Kartal’ı bulmaya çalışır.

Haberin Devamı

Kartal, geçmişte yaşananları Aziz’e anlatmakta kararlıdır. Tüm bu yaşananlara dayanacak daha fazla gücü kalmamıştır. Selin ise kocasının gitmesinin ardından üzgün olan Esra’ya destek oluyormuş gibi davranır. Esra ise Kartal’ın bir daha kendisine geri dönmeyeceğini düşünür ve kendini öldürmek ister. Tam o sırada hiç beklemediği bir şey olur. Selin ve Aziz yakınlaşmasına dayanamayan Kartal’ın bunu engellemek için en doğru şeyin tüm gerçekleri anlatmaya karar vermiştir.

Karatl bu hesapları yaparken varlığından bile haberi olmadığı oğlu Osman ile karşılaşır. Bu karşılaşma tüm planları alt üst eder.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!