Gecenin Kraliçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 12:09

Televizyon ekranlarının merakla beklenilen dizisi “Gecenin Kraliçesi” başlıyor. Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın başrollerini paylaştığı “Gecenin Kraliçesi “ çok yakında bekleyenleri ile buluşacak. Gecenin Yıldızları başladı mı? Peki beklenen dizi ne zaman yayına girecek? Gecenin Yıldızları adlı dizi hakkında merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının sevilen iki isim Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’nin başrollerinde yer aldığı Gecenin Kraliçesi adlı dizi, Ocak 2016’da Star TV ekranlarında olacak.

Yapımcılığını O3 Turkey’in, yönetmenliğini ise Yağmur & Durul Taylan’ın üstlendiği, başröllerini ise sinema ve televizyon dünyasının başarılı isimlerinden Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’nin paylaştığı Gecenin Kraliçesi, Ocak’ta merakla bekleyen izleyicileri ile buluşuyor.

2016 yılının ilk dizisi olan Gecenin Kraliçesi adlı dizi için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Bazı bölümlerinde Güney Fransa’da dünyanın parfüm merkezi olarak görülen Grasse kentinde çekilen sıcak sahnelerin de yer aldığı tanıtım filmi sosyal medyayı salladı.

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm 1. Fragmanı

Haberin Devamı

Daha şimdiden adından sıkça söz ettiren yapımın oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Gecenin Kraliçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Birçok ünlü ismin bir araya geldiği dizi Ocak 2016’da yayına girecek. Yayınlanan tanıtım filminden anlaşıldığı gibi dizi, Selin karakterini canlandıran Meryem Uzerli ile Kartal karakterini canlandıran Murat Yıldırım arasında yaşanan gerçek aşkı konu alıyor.

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm 2. Fragmanı

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Meryem Uzerli, Gecenin Kraliçesi ise yeniden ekranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere güzellik ürünleri işine giren Uzerli, uzun süredir kendi markasını çıkartma hazırlığında. Kendi adı ile tasarladığı maskara ürünlerini piyasaya sunmaya hazırlanan güzel oyuncu, merak edilen “Gecenin Kraliçesi” dizisi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Selin ve Kartal isimli iki gencin gerçek aşkına şahit olacağımız dizide, Meryem Uzerli yaptığı açıklamada romantik sahneleri bolca göreceğimizi, gerçek aşkın tarifini bu dizide göreceğimizi belirtti.

BAKMADAN GEÇME!